Цікаво знати

Модні тенденції весна-літо 2016

Модні тенденції весна-літо 2016 в дечому перегукуються з минулими роками, але є й багато новинок. Дуже актуальний мінімалізм. Більшість брендів вже відмовились від надмірної декоративності. Немає яскравої “мішури”; все дуже вишукано і стильно. 

Верхній одяг

На початку весни дівчата можуть ще дозволити собі об’ємні пальто, плащі та тренчі, але не слід зловживати декоративними деталями. Силует має бути простим, дуже стриманим. Перевага надається натуральним тканинам: кашеміру, грубій вовні, замші. Кольори – переважно натуральні: беж, коричневий, кава з молоком, золотавий, кораловий, темно-синій. Силует – трапеція або прямокутник. Актуальні V-образні вирізи, потаємні кишені і дуже інтелігентний, “європейский” стиль. 

Сукні, сарафани

Навесні і влітку в цьому році особливо актуальні сукні. Без цього предмету гардеробу жодна панянка не може назвати себе модною. Найкраща сукня відрізняється універсальністю: її можна вдягти як навесні, так і ввечері влітку. Вона чудово виглядає як вбрання на повсякдень і не пасе задніх як вечірній варіант. Досягти такого ефекту допоможе яскрава індивідуальність. Незвичайний крій, сміливі рішення, нестандартні поєднання тканин – все це допоможе жінці не загубитись у натовпі.

Знову дуже популярні сукні-футляри. Вони можуть бути як стриманими, “діловими”, так і більш вільного стилю. Слід потурбуватись, щоб влітку в гардеробі був принаймні один сарафан. Це традиційне літнє вбрання на бретелях зараз дуже актуальне. Наймодніший сарафан – з пишною спідницею, з легкої “повітряної” тканини (шифон, натуральний шовк, еластичний повітряний трикотаж). Модні кольори: марсала і всі його відтінки, баклажан, бірюза, сірий, колір лілії, шоколад. 

Взуття

До гарної сукні потрібне не менш гарне і стильне взуття. Радимо забути років на 10 про приховану платформу. Вона втратила свої модні позиції. Жіноче взуття має бути дуже тендітним, з гострим носочком і тоненькою класичною шпилькою. Все ще актуальні “човники” на пласкій підошві, але й туфлі на високих підборах мають бути в арсеналі справжньої леді. Матеріали: м’яка натуральна шкіра, лак, текстиль. Кольори: беж, бордо, бірюза, цикламен, марсала. Про чорне взуття слід забути до осені.

Брюки, блузи

Щодо брюк, то варто обирати або широкі джинси, які знову повернулись на подіуми, або коротенькі вузькі штанці в стилі “хіпстер”. Є можливість продемонструвати свої стрункі гомілки. Не втрачають позицій денім, вовна, бавовна та високотехнологічні синтетичні тканини зі стрейчевою ниткою. 

Колосальне різноманіття стилісти запропонували у виборі блуз. Плетені й ажурні, бавовняні в “чоловічому” стилі та напрочуд жіночні шифонові та шовкові – обрати є з чого. Будь-яка дівчина може самовиразитись за допомогою гарної блузи. Силуети теж дуже різні: від максимально приталених мінімалістичних – до пишних, з рукавами-“ліхтариками” та вирізом “Кармен”. Обирайте, що вам більше до вподоби!

Голос Сокальщини на GoogleNews