Цікаво знати

Про декларування наявності цукру

Законом України «Про державне регулювання виробництва і реалізації цукру» (стаття 3) передбачено декларування наявності цукру суб’єктами підприємницької діяльності незалежно від форм власності, які його виробляють і зберігають для подальшої реалізації, здійснюють оптову чи роздрібну торгівлю.

Декларуванню підлягає цукор білий (ДСТУ 4623:2006), у тому числі цукор білий кристалічний, пресований та інший, сахароза для шампанського та цукрова пудра.

Порядок декларування затверджено постановою КМУ від 10.08.2011 р. №851 «Про затвердження Порядку декларування наявності цукру».
Декларування наявності цукру суб’єктами підприємницької діяльності розпочинається з 1 вересня 2011 року.

На виконання зазначених нормативних документів прошу щомісячно, до 5 числа, подавати декларацію про наявні обсяги цукру за формою згідно з додатком до постанови, головному спеціалісту – головному державному інспектору інспекції якості та формування ресурсів сільськогосподарської продукції по Сокальському району за адресою: м. Сокаль, вул. Тартаківська, 7, тел.: 23032, мобільний: 0951116192.

Наталія ОМЕЛЬЧУК, головний державний інспектор інспекції якості та формування ресурсів сільськогосподарської продукції по Сокальському району.

Голос Сокальщини на GoogleNews