Інші види спорту

В «Ровеснику» проходять Всеукраїнські дитячі спортивні ігри «Старти надій-2018»

Урочисте відкриття Всеукраїнських дитячих спортивних ігор серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів «Старти надій-2018» відбулося 25 вересня у ОЛК «Ровесник» ДП «Львіввугілля». Про це повідомляється на офіційному сайті державного підприємства. Відбулось представлення команд-учасниць, які об’єднали 288 дітей з вісімнадцяти областей України.

З вітаннями та побажаннями перемог, до учасників звернулися помічник голови комітету фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Сергій Антропов, начальник Львівського відділення Комітету фізичног виховання і спорту Міносвіти Анатолій Ігнатович, заступник міського голови Червонограда Наталія Турко та начальник відділу фізичної культури та спорту Червоноградської міської ради Валерій Гаврилюк.

Творчими виступами привітали фіналістів всеукраїнських ігор ансамбль «Чарівничка» (керівник Наталя Сінько) школи №1 селища Станиця Луганська Луганської області, які гостюють в «Ровеснику».

Спортивні ігри триватимуть чотири дні з 25 по 28 вересня. Юні учасники випробують свої сили у різних дисциплінах – качання пресу, плаванні, метанні малого м’ячика, стрибків у довжину, біг на 60 м, 800 м і 1 км та командній естафеті. Їх оцінюватиме команда професійних суддів на чолі із головним суддею змагань Ігорем Вовком.

Радіо Сокаль

 

Голос Сокальщини на GoogleNews