Кримінальні події

Кримінальні новини 17.03-24.03.2014р.

З 17 до 24 березня в Сокальський райвідділ міліції надійшло 94 заяви та повідомлення  про злочини, що вчинені або готуються. Серед них: 8 – навмисне пошкодження майна, 7 – нанесення тілесних ушкоджень, 6 – крадіжки, 5 – сімейні конфлікти, 4 – пожежі, 3 – ДТП та інші.

17 березня в Сокальську ЦРЛ із закритою черепно-мозковою травмою та забоєм правого плеча звернувся житель м. Сокаль А., 1977 р. н. Він повідомив, що напередодні його побив невідомий чоловік.

18 березня житель м. Сокаль М., 1956 р. н., заявив, що вночі пошкодили бокове скло його автомобіля, який був припаркований на вул. Героїв УПА.

В лісі неподалік с. Бутини невідомий чоловік намагався вивезти лісодеревину на кінній підводі.

19 березня жителька с. Тяглів О., 1980 р. н., повідомила, що з її сумочки поцупили паспорт громадянина України.

В приймальний покій Великомостівської міської лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку привезли жителя с. Куличків Я., 1963 р. н. Він повідомив, що його побив невідомий чоловік.

20 березня працівники міліції виявили порушення графіку роботи бару, розташованого в приміщенні АЗС "Мостнафта".

Житель с. Угринів В., 1958 р. н., повідомив, що напередодні його односельчанин Т., викрав з його будинку 4 тис. грн. та мобільний телефон марки “Нокіа”.

21 березня, вночі, п'ятеро невідомих осіб проникли в будинок жительки м. Сокаль С., 1950 р. н., та вимагали гроші і коштовності.

Житель м. Сокаль Т., 1992 р. н., заявив про те, що у м. Великі Мости трапилася ДТП: його авто марки "Фольксваген" зіткнулось з іномаркою. При цьому ніхто не постраждав.

22 березня житель м. Великі Мости Р., 1958 р. н., повідомив, що вночі з його літньої кухні невідомі особи поцупили електроінструмент вартістю 3 тис. грн.

У с. Варяж невідомий водій автомобілем пошкодив електроопору.

У с. Діброва працівники міліції затримали місцевого жителя Я., 1975 р. н., який кінною підводою перевозив лісодеревину без відповідних документів.

До нас звернувся лісничий, щоб вжити заходів до невідомих осіб, які в березні ц. р. в лісі поблизу с. Діброва вирубали сосну.

23 березня, ввечері, у м. Сокаль по вулиці Шептицького, поблизу крамниці "Оазис", невідомий чоловік побив місцевого жителя Д., 1983 р. н.

24 березня, вночі, невідома особа пошкодила електроопору у с. Переспа.

Володимир СПІЧАК,
начальник Сокальського РВ ГУ МВСУ
у Львівській обл.

Голос Сокальщини на GoogleNews