Кримінальні події

Кримінальні події Львівщини з 13 по 20 травня 2013 року

З 13 до 20 травня в Сокальський РВ ГУ МВСУ у Львівській області надійшло 63 заяви та повідомлення про злочини, що вчинені або готуються. Серед них: 7  крадіжки, 5  навмисне пошкодження майна, 4  нанесення тілесних ушкоджень, 4  пожежі, 1  ДТП та ін.

13 травня житель м. Луцьк Ю., 1986 р. н., повідомив, що з палати Сокальської ЦРЛ викрали його одяг та особисті речі. Суму завданих збитків встановлюємо.

Того ж дня надійшло повідомлення про пожежу в дерев'яній житловій будівлі жителя с. Ванів М. Вона виникла внаслідок короткого замикання електропроводки.

15 травня нам повідомили про те, що невідома особа пошкодила двері в церкві св. арх. Михаїла у Сокалі. Встановлено, що з приміщення церкви нічого не поцупили.

Того ж дня житель м. Сокаль В., 1970 р. н., заявив, що 2 травня невідома особа пошкодила бетонну огорожу в його господарстві, завдавши шкоди на 1,5 тис. грн. Встановлено, що цей злочин вчинила місцева •жителька Н.

16 травня надійшло повідомлення про те, що в с. Савчин. на території колишнього колгоспу, загорівся електротрансформатор. Причину загорання і суму збитків встановлюємо.

17 травня жителька с. Фусів Л., 1965 р. н., заявила, що з її будинку викрали гроші та золоті вироби.

Надійшло повідомлення від жителя с. Поториця О., 1964 р. н., про те, що автомобіль "ЗІЛ" наїхав на авто "Пасат", яке належить заявникові. При цьому ніхто не отримав тілесних ушкоджень.

Лікар "швидкої допомоги" повідомив, що в смт. Жвирка, на вул. Вокзальній, виявлено труп жителя с. Забужжя О., 1966 р. н., без ознак насильницької смерті.

18 травня надійшло повідомлення про те, що з їдальні Жвирківської школи викрали продукти харчування. Суму збитків встановлюємо.

З території очисних споруд КП ЖКГ Великомостівської міської ради викрали порожні металеві балони з-під рідкого азоту. Суму завданих збитків встановлюємо.

18 травня на присадибній ділянці у м. Белз виявили мінометну міну часів Другої світової війни.

***

Повідомляємо населення району про продовження до 1 липня ц. р. профілактичних заходів, пов'язаних з відвідуванням помешкань громадян. Дільничні інспектори міліції будуть здійснювати поквартирні та подворові обходи, вручатимуть візитні картки і пам'ятки на правову тематику, а також відвідуватимуть одиноких пристарілих осіб з метою попередження вчинення кримінальних та інших правопорушень стосовно них.

Сокальський РВ ГУ МВСУ із залученнями членів громадських формувань з охорони громадського порядку, громадських помічників ДІМ міліції також проводить профілактичну роботу, спрямовану на недопущення самовільного випалювання сухої рослинності, розведення вогнищ у непристосованих для цього місцях, що може призвести до пожеж. Винуватців пожеж буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 771 КУаП, що тягне за собою накладання штрафу на громадян від 170 до 340 грн. і на посадових осіб  від 850 до 1190 грн.

Володимир СПІЧАК,
начальник Сокальського РВ ГУ МВСУ у Львівській обл.

Голос Сокальщини на GoogleNews