Кримінальні події

Кримінальні події Львівщини з 5 по 11 березня 2013 року

З 5 по 11 березня в Сокальський РВ ГУ МВСУ у Львівській області надійшли 41 заява та повідомлення про злочини, що вчинені або готуються. Серед них: 8  нанесення тілесних ушкоджень, 5  навмисне пошкодження майна, 2  крадіжки, 1  ДТП та ін.

5 березня надійшло повідомлення від жителя м. Соснівка В. про те, що в період з 19 лютого по 4 березня з будинку заявника у с. Волсвин поцупили гроші та металеві бляти до пічки.

6 березня нам повідомили про те, що в крамниці "Оберіг", розташованій по вул. Тартаківській у Сокалі, пошкодили дві вітрини.
Того ж дня житель с. Фусів М. заявив, що з його будинку викрали золоті вироби та гроші на суму 2,5 тис. грн.

7 березня нам повідомили, що невідома особа пошкодила дерев’яне вікно в кафебарі "Соколиний" у с. Опільсько.

8 березня по вул. Хмельницького у с. Войславичі виявили труп місцевої жительки Г., 1932 р. н., без ознак насильницької смерті.

9 березня, о 1 год. 40 хв., надійшло повідомлення від жительки •с. Острів Х., 1991 р. н., про те, що невідома дівчина побила її у місцевому барі "У Романа".

Того ж дня сталася ДТП по вулиці Шептицького у Сокалі. Жителька с. Поториця Л. , 1962 р. н., керуючи автомобілем, не обрала бепечної швидкості руху, виїхала на зустрічну смугу руху і її авто зіткнулося з автобусом під керуванням жителя с. Забужжя П., 1977 р. н. Внаслідок ДТП гка Л. отримала тілесні ушкодження.

10 березня  житель смт. Жвирка Р., 1987 р. н., повідомив, що невідома особа пошкодила лобове скло його автомобіля. Встановлено, що це зробив місцевий житель Я., 1962 р. н. Суму завданих збитків встановлюємо.

Того ж дня сокальчанка Л. заявила, що хтось пошкодив замок у дверях її квартири.

Ці факти перевіряємо.

Володимир СПІЧАК,
начальник Сокальського РВ ГУ МВС України у Львівській області.     

Голос Сокальщини на GoogleNews