Кримінальні події

Кримінальні події Сокальщини з 9 по 19 липня 2012 року

9 липня в господарстві гр. М. в с. Бутини виявили незаконний посів маку в кількості 1075 рослин.

10 липня його також виявили в господарствах: у гр. Б. в с. Волиця – 5477 рослин; в гр. К. в с. Горбків – 1327; в гр. В. в с Хлівчани та гр. М. •в с. Теляж – по 632 рослини. Вирішується питання про притягнення їх до кримінальної відповідальності.

Того ж дня до нас звернувся червоноградець У., який повідомив про те, що з його авто, яке знаходилось поблизу дачної ділянки заявника у •с. Межиріччя, невідома особа викрала барсетку, в якій було 2 тис. грн., паспорт  громадянина України та документи на автомобіль. Крадія розшукуємо.

В ніч на 13 липня невідомі особи викрали дорожній знак по •вул. Шептицького у м. Сокаль.

13 липня виявлено незаконний посів маку в господарствах: гр. П. •в с. Комарів – 763 та гр. М. в с. Пристань – 434 рослини. Вирішується питання про притягнення винних до кримінальної відповідальності.

Того ж дня надійшло повідомлення про те, що невідомі особи пошкодили огорожу пам’ятника жертвам голокосту, що біля с. Борове, з якої поцупили 25 чавунних шишок. З’ясовуємо, хто це зробив.

15 липня біля будинку №33 по вул. Шептицького у Сокалі невідома особа викрала велосипед. Крадія розшукуємо.

16 липня у м. Белз затримали гр. Б. та гр. Ч., жителів Червонограда, у яких виявлено та вилучено наркотичну речовину. Вирішується питання про притягнення винних до кримінальної відповідальності.

17 липня житель с. Волсвин А. повідомив, що гр. М.,1997 р. н., та гр. Ч., 2002 р. н., викрали з його господарства мотоцикл "ІЖ Юпітер 3" та 12 м електрокабелю. Вирішується питання про їх притягнення до відповідальності.

18 липня з кімнати ОЛК "Ровесник", що у с. Бендюга, поцупили мобільний телефон у неповнолітнього К. Крадія розшукуємо.
Того ж дня у гр. Л. з подвір’я викрали дитячий велосипед вартістю 800 грн. Крадія розшукуємо.

19 липня виявлено незаконні посіви маку в господарствах: гр. Г. •у с. Пристань – 890 та гр. Н. в с. Фусів – 859 рослин. Вирішується питання про їх притягнення до кримінальної відповідальності.

Олена ЛАЗО,
заступник начальника СДІМ  Сокальського РВ ГУ МВСУ у Львівській обл.

Голос Сокальщини на GoogleNews