Про податки

Про право на податкову знижку за наслідками 2011 року

Шановні громадяни! Термін подання декларації у зв’язку з реалізацією права на податкову знижку за наслідками 2011 року – 31 грудня 2012 року!

Відповідно до норм Податкового кодексу України річна декларація про майновий стан і доходи подається громадянами, які зобов’язані подавати таку декларацію згідно з нормами Кодексу, або мають право подати таку декларацію для отримання податкової знижки.

Подається декларація до податкового органу за місцем проживання платника податку (відповідно до реєстрації в паспорті) в термін до 31 грудня 2012 року.

До податкової знижки включаються фактично здійснені протягом звітного податкового року платником податку витрати, підтверджені відповідними платіжними та розрахунковими документами, зокрема квитанціями, фіскальними або товарними чеками, прибутковими касовими ордерами, копіями договорів, що ідентифікують продавця товарів (робіт, послуг) і їх покупця (отримувача). У зазначених документах обов’язково повинно бути відображено вартість таких товарів (робіт, послуг) і строк їх продажу (виконання, надання).

Оригінали зазначених документів не надсилаються до податкового органу, але підлягають зберіганню платником податку протягом строку давності. Консультації з питань декларування можна отримати в ДПІ у Сокальському районі за адресою: м. Сокаль, вул. Шептицького, 40, каб. №№ 12, 14, або за телефонами 72151, 72856, 73137.

Андрій ТУРКОЛЯК, начальник ДПІ у Сокальському районі. 

Голос Сокальщини на GoogleNews