Стислий огляд подій

Кримінальні події Львівщини з 6 по 24 червня 2014 року

З 16 по 24 червня в Сокальський райвідділ міліції поступило 78 заяв та повідомлень про злочини, що вчинені або готуються. Серед них: навмисне пошкодження майна – 2, ДТП – 2, нанесення тілесних ушкоджень – 7, крадіжки – 8, шахрайства – 2, пожежа – 2, сімейні конфлікти – 9.

16 червня надійшло повідомлення від гр. В., 1957 р. н., жителя с. Забужжя, про те, що невідома особа в ніч на 16 червня пошкодила в фермерському господарстві в Забужжі вікна та шифер.

Того ж дня надійшло повідомлення з Великомостівської міської лікарні про те, що в с. Борове, на автодорозі сполученням «Борове – Великі Мости» трапилась ДТП. Водій автомобіля «Ауді» гр. Р., 1983 р. н., житель м. Великі Мости, не впорався з керуванням та наїхав на дерево, внаслідок чого отримав травми: забійну рану грудної клітки, а також лобної ділянки голови.

Пасажир цього автомобіля гр. Ю., 1986 р. н., житель Великих Мостів, отримав тілесні ушкодження – забій м’яких тканин губи. Другий пасажир, гр. Ф., загинув на місці події.
17 червня гр. Н.,1973 р. н., жителька Соснівки, повідомила, що невідома особа вночі з приміщення сараю, що в с. Сілець, поцупила будівельні інструменти, чим завдала збитків на суму 7500 гривень.

Того ж дня гр. Я., 1971 р. н., житель смт. Жвирка, заявив, що невідома особа по телефону, шляхом обману через мережу Інтернет заволоділа коштами заявника в сумі 4000 гривень, начебто як завдаток за придбання автомобіля.

19 червня приватний підприємець гр. І., 1976 р. н., житель Сокаля, заявив, що вночі з торговельного кіоску, що в м. Сокаль по вул. Шашкевича, невідома особа викрала 9000 грн., сигарети та картки поповнення мобільних телефонів.

20 червня до правоохоронців звернувся гр. І., 1987 р. н., житель м. Сокаль, про те, що протягом ночі невідома особа поцупила з його автомобіля два задніх колеса.

21 червня гр. Т., 1989 р. н., житель с. Перв’ятичі, звернувся, щоб вжити заходів до невідомих осіб, які вночі з торгового центру «Ювілейний», в Перв’ятичах, вчинили крадіжку трьох ноутбуків та системного блоку, чим завдали збитків на загальну суму близько 8000 гривень.

22 червня гр. Н., 1977 р. н., жителька с. Потеличі Жовківського рну, заявила, що цього ж дня з її автомобіля, що стояв на автодорозі неподалік с. Михайлівка, невідомі особи викрали автомагнітолу та документи.

24 червня до правоохоронців звернувся гр. В., 1980 р. н., житель с. Острів, щоб вжити заходів до мешканця Полтавської області, який шляхом шахрайських дій, під видом продажу велосипеда через Інтернет-магазин «SLANDO» заволодів його коштами (1450 грн.).

У ніч з 26 на 27 червня невідома особа поцупила товаро-матеріальні цінності з крамниці «Оазис» у Сокалі. По даних фактах проводимо перевірку.

27 червня правоохоронці на присадибній ділянці в Бодячеві виявили незаконний посів маку в кількості 377 рослин. Порушено кримінальне провадження.

30 червня мешканець Червонограда гр. В. заявив, що невідома особа з його автомобіля, який був припаркований в с. Бендюга, викрала 100000 гривень. Правоохоронці проводять перевірку.

Михайло ХОМИН, т. в. о. начальника Сокальського РВ ГУМСУ у Львівській обл. 

Голос Сокальщини на GoogleNews