З сесії райради

Голова районної ради бере участь в річній конференції Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020

У понеділок, 23 жовтня, голова Сокальської районної ради Микола Пасько, з робочою поїздкою відбув до республіки Польща. Голова районної ради візьме участь в річній конференції Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020, яка організована під девізом “Cross-border Warm-up”.

Конференція відбувається у місті Жешув в період 24-25 жовтня 2017 року та стосується розігріву перед запуском Програми та її першого конкурсного набору.

Про початок конференції на своїй сторінці у фейсбук Микола Пасько написав наступне: “Конференція стартує.Разом із колегою зі Східниці Олегом Дорошем. Досвід в успішній підготовці та реалізації міжнародних проектів завжди на користь.”

Голова районної ради бере участь в річній конференції Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020До слова. 17 жовтня на засіданні у  Мінську Спільний Моніторинговий Комітет (СМК) затвердив результати першого конкурсу проектів, поданих в рамках Тематичній цілі «Спадщина». У списку переможців є у Сокальський район, а саме проект “Bug unites us – creation of two cross-border touristic kayak trails” учасниками якого є партнери із трьох країн (PL-BY-UA) , а внесок Європейського союзу становить 1 285 060,25 евро”.

 

Голос Сокальщини на GoogleNews