Фестивалі та концерти

В Сокалі пройшов міжнародний хореографічний та вокальний фестиваль “Сокальські візерунки-2018”

17-18 листопада в Сокальському районному Народному домі пройшов міжнародний хореографічний та вокальний фестиваль «Сокальські візерунки». Учасниками музичної імпрези стали близько 700 художніх колективів та вокалістів з Львівської, Волинської, Одеської, Донецької та Луганської областей, а також з Республіки Білорусь.

В Сокалі пройшов міжнародний хореографічний та вокальний фестиваль "Сокальські візерунки-2018"

У суботу, 17 листопада, гостей, конкурсантів та членів журі привітали представники влади району, голова Сокальської районної ради Микола Пасько і заступник голови Сокальської райдержадміністрації Микола Поліщук, а також начальник відділу з питань культури, охорони культурної спадщини, туризму та релігії Сокальської райдержадміністрації Мирослава Михайлюк та директор фестивалю Володимир Піхоцький. Цього дня тривав  конкурсний відбір, а у неділю, 18 листопада, пройшов гала-концерт та нагородження переможців.

В Сокалі пройшов міжнародний хореографічний та вокальний фестиваль "Сокальські візерунки-2018"Учасників фестивалю оцінювало компетентне журі, яке очолював заслужений працівник культури, відмінник освіти України, голова Львівського обласного відділення Національної хореографічної спілки України – Побєда Харісов. Оцінювали виступи за такими критеріями, як композиція танцю, костюми, відповідність танцю музичному супроводу, характер та манера виконання. В результаті було обрано 50 дипломантів, лауреатів першої, другої та третьої премії і гран-прі. Кращих визначали в різних номінаціях та категоріях. Зокрема володарями гран-прі стали:

Хореографічне мистецтво

  • Народний ансамбль танцю «Первоцвіт» Львівського національного аграрного університету, керівник Побєда Харісов;
  • Зразковий ансамбль естрадного танцю «Оазис» при СЗШ №36 м.Львів, керівники Ольга та Юрій Полюги;
  • Зразковий танцювальний колектив «Пралесачкі» державного закладу освіти «Кобринський районний центр дитячої творчості», м.Кобрин, Брестської області, Республіка Білорусь.

Вокальне мистецтво

  • Ярина Тимків, м.Миколаїв;
  • Народний вокальний ансамбль «Горицвіт», м.Констянтинівка, Донецької обл.;

В Сокалі пройшов міжнародний хореографічний та вокальний фестиваль "Сокальські візерунки-2018"Вітали та нагороджувати лауреатів голова Сокальської районної ради Микола Пасько, керівник апарату Сокальської райдержадміністрації Віра Левандовська, начальник відділу з питань культури, охорони культурної спадщини, туризму та релігії Сокальської райдержадміністрації Мирослава Михайлюк , заступник голови Попаснянської РДА Карина Кошелева та гості з Донеччини і Республіки Білорусь. Зокрема Микола Пасько подякував високоповажному журі за напружену працю, а відділу культури СРДА за організацію фестивалю і висловив щире сподівання, що діти знайшли нових друзів, а дорослі – нові таланти.

Загалом всі учасники фестивалю «Сокальські візерунки-2018» отримали дипломи за участь та сувеніри від Сокальської районної асоціації інвалідів. Переможці були нагороджені дипломами, медалями та кубками.

 

В Сокалі пройшов міжнародний хореографічний та вокальний фестиваль "Сокальські візерунки-2018"           В Сокалі пройшов міжнародний хореографічний та вокальний фестиваль "Сокальські візерунки-2018"

Голос Сокальщини на GoogleNews