Футбол

Сокальчанки стали переможцями футбольних змагань «Золотий колос України – 2018»

У м.Скадовську Херсонської області відбулися Всеукраїнські фінальні змагання Першості та Кубку «Золотий колос України» з футболу серед дівчат 2003-4, 2005-6 років народження.

В змаганнях брали участь 180 дівчат, які приїхали з Вінницької, Донецької, Львівської, Кіровоградської, Луганської, Дніпропетровської, Хмельницької та Херсонської областей.

В першості серед дівчат 2003-2004 років народження переможцем стала команда тренер Сергій Васько Сокальської ДЮСШ «Буг».

Кращим бомбардиром з 4 голами виявилась Леся Ольхова, кращим гравцем турніру стала також вихованка ДЮСШ “БУГ” Наталя Корнацька с. Ульвівок яка входить до складу збірної України U-15.

На вокзалі переможців зустрічали: заступник голови Сокальської р.р. Василь Бойко, депутат Львівської обласної ради Сергій Касьян, головний спеціаліст відділу молоді та спорту Андрій Мандрик, Представник спортивної фірми Богдан Вець який від фірми вручив цінний подарунок Наталі Корнацькій як кращому гравцеві, вболівальники та батьки, а також районний оркестр під керівництвом Петро Криштофа. Як повідомляє відділ молоді та спорту Сокальської РДА команда дівчат ДЮСШ «БУГ» м.Сокаль під час змагань забили 18 голів і пропустили лише 1 мяч у свої ворота та стали чемпіонами за що були нагороджені золотими медалями.

Голос Сокальщини на GoogleNews