Кримінальні події

Кримінальні новини 11.03-17.03.2014р.

З 11 до 17 березня в Сокальський райвідділ надійшло 89 заяв та повідомлень про злочини, що вчинені та готуються. Серед них: 11 – крадіжки, 6 – нанесення тілесних ушкоджень, 3 – навмисне пошкодження майна, 2 – пожежі, 1 – ДТП та інші.

11 березня надійшло повідомлення про те, що в ніч на 9 березня з території бази, розташованої в с. Острів, викрали флагшток.

Жителька с. Межиріччя Є. заявила, що 6 березня біля місцевої крамниці "Рата" невідома особа поцупила її сумку, в якій були продукти харчування та документи.

Водій маршрутки М. не впорався з керуванням, внаслідок чого пошкодив огорожу поблизу будинку жителя м. Сокаль В. та заїхав на город. Водія притягнуто до адміністративної відповідальності.

Невідома особа з приміщення Тартаківської школи викрала мобільний телефон вчительки.

12 березня невідомі особи поцупили горілку з магазину "Рукавичка", розташованого у Сокалі по вул. Шашкевича.

13 березня невідома особа зірвала пломби на лічильнику вуличного освітлення у м. Угнів.

Червоноградець А. заявив, що в період з січня до 13 березня з його дачного будинку у с. Межиріччя викрали картоплю, завдавши збитків на суму 170 грн.

14 березня житель м. Великі Мости О. повідомив, що в період з 14 лютого до 14 березня з його будинку, що в с. Реклинець, поцупили матеріальні цінності. Суму збитків встановлюємо.

З крамниці "Рукавичка" у м. Великі Мости невідома особа поцупила пляшку текіли вартістю 175 грн.

15 березня житель м. Сокаль Б. заявив, що вночі невідома особа викрала частину металевої огорожі у с. Переспа.

Жителька м. Сокаль Н. повідомила, що вночі з її подвір'я викрали кущі троянд, завдавши їй збитків на суму 500 грн.

На автодорозі сполученням Великі Мости – Червоноград, поблизу с. Сілець сталася ДТП. Тілесних ушкоджень не отримав ніхто.

16 березня під час спільного патрулювання працівників райвідділу міліції і представників самооборони у м. Великі Мости, по вул. Львівській, виявлено порушення режиму роботи ресторану "Пролісок".

17 березня в приймальний покій Сокальської ЦРЛ привезли чоловіка В., 1964 р. н., та жінку Г., 1974 р. н., жителів смт. Жвирка з діагнозом "отруєння чадним газом". Їх госпіталізували.

Володимир СПІЧАК,
начальник Сокальського РВ ГУ МВСУ
у Львівській обл.

Голос Сокальщини на GoogleNews