Кримінальні події

Кримінальні події Львівщини з 8 по 15 квітня 2013 року

З 8 по 15 квітня в Сокальський РВ ГУ МВСУ  у Львівській області надійшло 52 заяви та повідомлення про злочини, що вчинені або готуються. Серед них: 11  нанесення тілесних ушкоджень, 7  крадіжки, 2  ДТП, 2  навмисне пошкодження майна.

8 квітня в приймальний покій Белзької лікарні із побитим обличчям та січеною раною носа звернулась місцева жителька Р., 1987 р. н. Травми вона отримала напередодні від г-на В. Цей факт перевіряємо.

9 квітня житель м. Великі Мости О., 1984 р. н., заявив, що вночі невідома особа розбила скло задніх лівих дверей його автомобіля і викрала автомагнітолу. Суму завданих збитків встановлюємо.

9 квітня житель м. Великі Мости А., 1989 р. н., також повідомив, що вночі з його авто, марки "Жигулі", викрали автомагнітолу вартістю 250 грн. Крадія розшукуємо.

Того ж дня житель с. Теляж С., 1975 р. н., заявив, що вночі невідома особа пошкодила вхідні двері та вікно в колишньому магазині, розташованому у Сокалі, по вул. Яворницького.

10 квітня сталася ДПТ поблизу с. Сілець. Житель м. Соснівка Ц., 1992 р. н., здійснюючи обгін, зіткнувся своєю "Шкодою" із "Жигулями", за кермом яких був житель м. Соснівка В.,1963 р. н. При цьому ніхто не отримав травм.

10 квітня повідомили, що 6 квітня у с. Трудолюбівка поцупили електричний провід довжиною 200 м.

Того ж дня червоноградець А., 1990 р. н. заявив, що в крамниці "Рукавичка" у м. Великі Мости його побив незнайомий чоловік.

12 квітня жителька с. Комарів Г., 1972 р. н., повідомила, що напередодні з роздягальні місцевої школи з кишені куртки її доньки викрали мобільний телефон.

Того ж дня житель м. Соснівка В., 1965 р. н., заявив, що на автодорозі Сілець-Соснівка зіткнувся своїм "Фордом" з велосипедистом. Внаслідок ДТП тілесних ушкоджень не отримав ніхто.

15 квітня жителька с. Хлівчани І., 1987 р. н., повідомила, що вночі з приміщення палати Сокальської ЦРЛ поцупили її мобільний телефон.

Володимир СПІЧАК,
начальник Сокальського РВ ГУ МВСУ у Львівській обл.        

Голос Сокальщини на GoogleNews