Кримінальні події

Кримінальні події Сокальщини з 20 по 26 лютого 2012 року

З 20 по 26 лютого в Сокальському РВ ГУ МВС України у Львівській області зареєстровано 52 заяви і повідомлення про злочини, що вчинені або готуються. Серед них: 10  крадіжка, 9  умисне легке тілесне ушкодження, 5  раптова смерть, 4  погрози, по 3  умисне знищення або пошкодження майна, хуліганство, по 2  втягнення неповнолітнього у злочинну діяльність, шахрайство, по 1  порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом, ухилення від сплати аліментів на утримання дітей, незаконне зберігання з метою збуту підакцизних товарів, вимагання, пожежа та ін.

22 лютого в чергову частину зателефонувала чергова медсестра Сокальської ЦРЛ, яка повідомила про те, що в приймальний покій з діагнозом "струс головного мозку" звернулась 81річна жителька с. Княже Ч., який вона отримала у своєму будинку від 22річного онука Ч.
Того ж дня, о 23 год. 40 хв., в чергову частину зателефонував 43річний житель Сокаля Т., який повідомив, що невідома особа розбила вікно в його будинку та забруднила фарбою фасад. Зловмисника розшукуємо.

25 лютого в чергову частину телефоном надійшло повідомлення від чергового Сокальського РВ про те, що в с. Поториця під час гасіння пожежі виявлено обгорілий труп власника будинку, 52річного грна З. Причина виникнення пожежі  необережне поводження з вогнем під час куріння в ліжку.

25 лютого із заявою звернувся 31річний житель Сокаля, приватний підприємець К. про те, що невідома особа, зламавши навісний замок, проникла в орендоване заявником приміщення, звідки викрала металеве обладнання на суму 1200 грн. Встановлено, що цю крадіжку вчинив 17річний житель с. Угринів Л. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 185 ч. 3 КК України, яка передбачає позбавлення волі строком до 6 років.

Того ж дня працівники міліції у магазині в с. Двірці виявили та вилучили сигарети та алкогольні вироби, які реалізовували без відповідних документів. Цей факт перевіряємо.

Того ж дня із письмовою заявою звернувся 42річний житель с. Хлівчани М. про те, що із його житлового будинку поцупили мобільні телефони марки "Нокіа 2730" та  "Самсунг Х100". Встановлено, що крадіжку скоїв раніше судимий 40річний місцевий житель К. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 185 ч. 3 КК України.

26 лютого, о 00 год. 40 хв., в чергову частину зателефонувала жителька с. Спасів Л., яка повідомила, що на автодорозі сполученням Спасів-Перв’ятичі в кюветі знаходиться автомобіль. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що водій іномарки "Опель-Караван" 19річний житель Сокаля Т., керуючи авто, не вибрав безпечну швидкість руху, внаслідок чого не впорався з керуванням, авто вдарилось в дерево, а потім перекинулось в кювет. Внаслідок ДТП водій автомобіля грн Т. та пасажири 15-річні жителі с. Тартаків К. та житель с. Спасів Н., 14річна жителька с. Спасів Б. із закритою черепномозковою травмою та іншими тілесними ушкодженнями опинилися у Сокальській ЦРЛ та нейрохірургічному відділенні Червоноградської міської лікарні. А 15-річний житель с. Спасів А. загинув на місці пригоди.

По цьому факту порушено кримінальну справу за ст. 286 ч. 2 КК України.

Ірина ГЕРУС,
інспектор Сокальського РВ ГУ МВСУ у Львівській обл.          

Голос Сокальщини на GoogleNews