Про економіку

Підписана грантова угода в рамках міжнародного проекту Програми транскордонного співробітництва

Кошти на реалізацію міжнародного проекту  «Підвищення доступності прикордонної дорожньої інфраструктури в районах: Замойському (Польща) і Сокальському (Україна) у поєднанні з промоцією екологічних проектів» в рамках Програми транскордонного співробітництва «Польща – Білорусь – Україна 2014-2020» передбачені.

23 квітня 2018 року була підписана у місті Замость, угода про надання гранту для нашого спільного проекту під назвою. «Підвищення доступності прикордонної дорожньої інфраструктури в районах: Замойському (Польща) і Сокальському (Україна) у поєднанні з промоцією екологічних проектів» про це повідомив секретаріат Замойського староства (Польща).

Протягом двох місяців після підписання вищевказаної угоди, буде підписано партнерську угоду між Сокальською районною радою та Замойським повітом. В даний час відбувається переклад партнерської угоди з англійської на польську мову.

Про дату підписання партнерської угоди буде повідомлено додатково.

До слова: 

7 грудня 2017 року під час засідання у Львові, Спільний Моніторинговий комітет (СМК) затвердив результати 1-го конкурсу проектних заявок для двох тематичних цілей – ДОСТУПНІСТЬ і КОРДОНИ.

У рамках ТЦ ДОСТУПНІСТЬ було прийнято рішення затвердити фінансування для 18 проектів із 61 повних форм заявок, поданих на другому етапі конкурсу.

Проект “Підвищення доступності прикордонної дорожньої інфраструктури в районах: Замойському (Польща) і Сокальському (Україна) у поєднанні з промоцією екологічних проектів” – посів найвищу позначку у рейтингу переможців. Розмір гранту ЄС складає 2 025 509.74 євро.

Згідно проекту відбудеться будівництво доріг у трьох радах Сокальського району (Жвирківській селищній, Опільській та Савчинській сільській радах) та напрочуд довгого відрізку дороги у Замойському повіті (Республіка Польща)”.

Голос Сокальщини на GoogleNews