Стислий огляд подій

2010-й рік був знаковим для Сокальського району

Напередодні Нового року голова райдержадміністрації Микола Мисак зустрівся із представниками засобів масової інформації. Під час прес-конференції він відзначив, що за рівнем виконання бюджету Сокальський район має найкращі результати в області. І на 29 грудня виконання бюджету до плану року складає 116,9 відсотка. Найбільшу питому вагу у податках і зборах займає податок з фізичних осіб. Основними платниками податку є підприємства вугільної промисловості, зокрема ДП «Львіввугілля», ДВАТ «Шахта «Надія», Львівська вугільна компанія та установи бюджетної сфери. М. Мисак подякував колективам усіх підприємств, які стабільно працюють та закінчили рік із добрими економічними показниками за сумлінне виконання податкових зобов“язань, завдяки яким понадпланово надійшли податки та збори до місцевих бюджетів.

Очільник району акцентував увагу на тому, що у 2010 році було зроблено спільними зусиллями райдержадміністрації та районної ради для соціально-економічного розвитку Сокальщини і розповів, що ще планується зробити, як триває робота над формуванням бюджету на наступний рік, які об“єкти планують ввести в експлуатацію, прокоментував ситуацію із підтопленням садиб мешканців села Бендюги та стану доріг…

Микола Мисак також окремо зупинився на пріоритетних напрямках діяльності в наступному році та перспективах розвитку Сокальщини у зв“язку з будівництвом митного переходу Угринів-Долгобичів та інше.

Голова райдержадміністрації М. Мисак привітав жителів Сокальщини з Новим 2011 роком та Різдвом Христовим.

Любов ПУЗИЧ.

Голос Сокальщини на GoogleNews