Головна / Цікаво знати / Як приготувати бургер з яловичиною та грибним соусом

Як приготувати бургер з яловичиною та грибним соусом

Бургер з яловичої котлетою – відмінний варіант на вечерю. Особливо, якщо готуєте на велику компанію – за півгодини можна зробити відразу 5-7 порцій.

 

  • Кількість порцій: 1
  • Час підготовки 10хв.
  • Час  приготування 20хв.
  • Загальний час приготування ~ 30хв.

Інгредієнти

Цибулина 1/4 Штуки
Шапиньоны 3 Штуки
Сметана 1/2 Їдальні ложки
яловичий фарш 150 Грамів
Гострий соус за смаком 1 Чайна ложка
соєвий соус 1 Чайна ложка
томати у власному соку 1 Склянка
Сір 20 Грамів
Кетчуп 1 Чайна ложка
рукола Грам

Готуємо бургер будинку:

Спосіб приготування

  1. Наріжте цибулину і злегка обсмажте.
  2. Гриби помийте, наріжте тонкими скибочками і підсушіть на сковороді. Додайте сметану, як тільки вони почнуть виділяти сік. Потушкуйте пару хвилин і зніміть з вогню. Посоліть за смаком.
  3. У фарш додайте цибулю, соєвий соус, томати у власному соку, посоліть і поперчіть, потім ретельно перемішайте. Зробіть тонкий коржик з фаршу, в центр покладіть сир і закрийте його з усіх сторін фаршем.
  4. Обсмажуйте котлету по 4 хвилини з кожного боку на середньому вогні. Потім перекладіть в тарілку, а на сковороду покладіть розрізану навпіл булочку. Як тільки підрум’яниться, зніміть сковороду з вогню.
  5. На нижню частину булки намажте кетчуп, покладіть рукколу, котлету, полийте все грибним соусом і закрийте іншим шматком булки. Бургер готовий!

Голос Сокальщини на GoogleNews

Про Андрій Гаврилюк

Залишити відповідь

Ваша поштова адреса не опублікується. Необхідні поля позначено *

*

eight + 19 =

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

закрити

Ми виявили що ви користуєтеся Ad Blocker!

Для того щоб ми були незалежними потрібно так мало - відображати рекламу!