Бургер з яловичої котлетою – відмінний варіант на вечерю. Особливо, якщо готуєте на велику компанію – за півгодини можна зробити відразу 5-7 порцій.
- Кількість порцій: 1
- Час підготовки 10хв.
- Час приготування 20хв.
- Загальний час приготування ~ 30хв.
Інгредієнти
Цибулина | 1/4 Штуки |
Шапиньоны | 3 Штуки |
Сметана | 1/2 Їдальні ложки |
яловичий фарш | 150 Грамів |
Гострий соус за смаком | 1 Чайна ложка |
соєвий соус | 1 Чайна ложка |
томати у власному соку | 1 Склянка |
Сір | 20 Грамів |
Кетчуп | 1 Чайна ложка |
рукола | Грам |
Готуємо бургер будинку:
Спосіб приготування
- Наріжте цибулину і злегка обсмажте.
- Гриби помийте, наріжте тонкими скибочками і підсушіть на сковороді. Додайте сметану, як тільки вони почнуть виділяти сік. Потушкуйте пару хвилин і зніміть з вогню. Посоліть за смаком.
- У фарш додайте цибулю, соєвий соус, томати у власному соку, посоліть і поперчіть, потім ретельно перемішайте. Зробіть тонкий коржик з фаршу, в центр покладіть сир і закрийте його з усіх сторін фаршем.
- Обсмажуйте котлету по 4 хвилини з кожного боку на середньому вогні. Потім перекладіть в тарілку, а на сковороду покладіть розрізану навпіл булочку. Як тільки підрум’яниться, зніміть сковороду з вогню.
- На нижню частину булки намажте кетчуп, покладіть рукколу, котлету, полийте все грибним соусом і закрийте іншим шматком булки. Бургер готовий!