Головна / Цікаво знати / Як вибрати блендер? Грамотний підхід до вибору блендера!

Як вибрати блендер? Грамотний підхід до вибору блендера!

Перед тим як купувати будь-яку побутову техніку, розумно спочатку дізнатися, на які технічні характеристики треба звернути увагу при купівлі, і які вони взагалі повинні бути. Я сам недавно вибирав блендер в якості подарунка на день народження близької людини. Тому в цій статті я вирішив поділитися тим, що я дізнався, і розповісти вам, як вибрати блендер.

Ви дізнаєтеся, які існують різновиди блендерів? Якої потужності повинні бути? З якого матеріалу (найбільш практичного використання) повинні бути виконані окремі елементи? Для чого потрібна кожна насадка? В яких ситуаціях блендер чудово спрацює, а в яких краще використовувати спеціальну кухонну техніку? Про все це читайте далі.

Для чого він потрібен?

Блендер являє собою пристрій, який за допомогою спеціальних лез перетворює їжу в однорідну масу. З допомогою різних насадок додаються й інші функції, як наприклад, збивання і вакуумування – але про це я розповім трохи пізніше. По функціональності можна порівняти з кухонним комбайном, однак по потужності і своїм можливостям, він все ж таки значно йому поступається. Великий вибір кухонних блендерів ви можете знайти на сторінці інтернет-магазину мережі Алло. В розіділі Блендери кухонні ви дізнаєтеся про блендер цена, а також можете отримати консультацію спеціаліста магазину. Зверніть увагу на акції, які постійно проводить для своїх покупців мережа Алло.

Найважливіше перевага перед кухонним комбайном полягає в компактності та зручності. Дійсно, скільки потрібно часу, щоб скористатися комбайном? Адже після кожного використання перед миттям його потрібно спочатку розібрати, а потім — все зібрати назад. А якщо у вас – як у багатьох – невелика кухня, то, зрозуміло, ви будете тримати комбайн в розібраному вигляді де-небудь в шафі, і кожного разу перед використанням ставити і збирати. А якщо вам потрібно всього лише по-швидкому збити коктейль? Або порізати цибулю? Зрозуміло, що це незручно. Тому існують блендери!

Які бувають різновиди?

Є три типи блендерів: стаціонарні, заглибні і комбіновані. Стаціонарні — представляють собою ємність з лезами на дні, а заглибні – опускають в будь-яку ємність, де треба щось змішати або подрібнити. Третій варіант – комбіновані: поєднують в собі функціонал і тих і інших. Давайте розглянемо кожен з них і визначимо, який тип потрібен вам.

Заглибного типу:

Являють собою залізну або пластмасову «ногу», яку опускають в ємність, де потрібно щось подрібнити, перемішати або збити. Використовується в основному для подрібнення: зелені, фруктів і овочів, вареного м’яса, перетворення невеликої кількості сирого м’яса у фарш, отримання панірувальних сухарів і змішування пюре. Їм також можна зробити суп-пюре фруктово-ягідний і молочний коктейль, смузі і навіть збити вершки за допомогою насадки-віночка.

Недоліки:

– його постійно доводиться тримати в руках, що не дуже радує при великих обсягах робіт: руки починають втомлюватися;
дорожче стаціонарного типу;

Переваги:

– компактність: займає мало місця;
– можна працювати в будь-якої ємності;
– зручний для невеликого обсягу робіт (незамінний буде молодим мамам, так як на приготування дитячого пюре піде пару хвилин);

На що потрібно звертати увагу при купівлі заглибного блендера? Технічні характеристики

По-перше, зверніть увагу на матеріал занурювальний «ноги». Краще, якщо вона буде металевою, так як пластмасу не можна опускати в гарячу, і вона швидше псується з часом: змінює колір, набуває запах.

По-друге, важливою характеристикою буде потужність. Чим вона вище, тим краще, так як швидше впораєтеся із завданням, і не так втомляться руки. Потужність сучасних заглибних блендерів варіюється від 250 Вт до 750 Вт.

По-третє, важливо наявність швидкостей. Чим їх більше, тим краще. На перший погляд, здається, та навіщо вони потрібні? Крути собі на максимальній. А ні! Коли сам перший раз спробував, зрозумів, що ця річ потрібна! Зручно, коли для кожного продукту можна підібрати свою швидкість.

Голос Сокальщини на GoogleNews

Про Андрій Гаврилюк

Залишити відповідь

Ваша поштова адреса не опублікується. Необхідні поля позначено *

*

10 − nine =

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

закрити

Ми виявили що ви користуєтеся Ad Blocker!

Для того щоб ми були незалежними потрібно так мало - відображати рекламу!