Головна / Цікаво знати / Марципан для справжніх цінителів солодкого

Марципан для справжніх цінителів солодкого

Винятковий смак і вишуканість говорять про марципан, який завоював увагу всіх без винятку. Провідні кулінарії світу, віддають перевагу даному ласощі, і використовують в приготуванні різних тортів і декору. Марципанова маса створюється з мигдалю та цукрової пудри і передає вишуканий смак, який залишається в пам’яті на довгий переможе качок часу.

З марципанової маси створюють широкий декор для оформлення тортів. Кожен бажаючий може спробувати виліпити вишукані квіти, фантастичні фігури, а натуральні барвники дозволять досягти успіху в роботі.

Farina – широкий вибір марципану

В інтернет-магазині «farina» кожен може придбати марципанову масу за доступною ціною. Магазин farina.com.ua це запорука правильного вибору якісного марципану. Кожен клієнт має можливість замовити і отримати готову марципанову масу, просто вибравши її серед інших зразків.

Які переваги марципану?

марципан виготовлений з мигдальних горіхів корисні своїми вітамінів Е і В. Отримання вітамінів завдяки марципану, допомагає організму завжди бути в тонусі;
використовуючи марципан в роботі, ми отримуємо багато переваг. Зручність і легкість це не всі переваги в роботі, які марципан надає створюючи декор торта. Якщо вибирати марципан для ліплення різноманітних фігур, то вам не потрібно багато сил і вміння, щоб об’єднати деталі;
вишуканий смак. Ще однією перевагою марципану є його смак. Неповторність і легкість дозволяє залишатися виробам з марципану завжди в попиті, завдяки своєму смаку.

Як правильно користуватися марципанової масою?

Якщо ви все ж вибрали марципан для виготовлення своїх тортів, то повинні знати, як правильно нею користуватися. При роботі потрібно використовувати цукрову пудру, на якій сміливо розвертайте марципан, не хвилюючись за смак. При використовувані крохмалю смак може трохи стати неприємним.

Щоб покриття з марципану було стійким, але не порвалося, потрібно робити його щільність не менше двох міліметрів. Також в роботі сміливо можна використовувати барвники. У змішуванні яскравого кольору з марципанової масою, створиться вишуканий відтінок.

Виготовляючи різні фігурки можна змішувати кольору, і з легкість ліпити, просто притиснувши деталі один до одного. Догляд за марципанової масою і виробами з неї, є досить простим. Все що потрібно, щоб зберігати марципан це герметична упаковка.

Купуючи марципанову масу, ви отримуєте якість в роботі. Ціна на продукт залежить від відсотка мигдалевого горіха, чим вищий відсоток, тим дорожче продукт. Інтернет-магазин Farina допоможе здійснити правильний вибір, що збереже ваші гроші.

Голос Сокальщини на GoogleNews

Про Андрій Гаврилюк

Залишити відповідь

Ваша поштова адреса не опублікується. Необхідні поля позначено *

*

17 − six =

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

закрити

Ми виявили що ви користуєтеся Ad Blocker!

Для того щоб ми були незалежними потрібно так мало - відображати рекламу!