 
						Омлет з грінками та ікрою вдало урізноманітнює ваш сніданок. Блюдо виходить дуже смачним, ситним і красивим, хоча для його приготування не знадобиться багато часу. Після такого сніданку можна сміливо вирушати на роботу, в школу або на тривалу прогулянку і не боятися швидко зголодніти.
Наталя Імшенецький
- кількість порцій: 2
- час підготовки 10 хвилин.
- час приготування 10 хвилин.
- Загальний час приготування ~ 20хв.
інгредієнти 
| Яйця | 3 Штуки | 
| Вершки або молоко | 100 Мілілітрів | 
| Помідор | 1 Штука | 
| Свіжа зелень (рубана) | 1 Столова ложка | 
| сіль, перець | По смаку | 
| Вершкове масло | 1 Столова ложка | 
| Червона ікра | По смаку | 
Спосіб приготування
  - Приготувати необхідні продукти 
  - Яйця збити виделкою, посолити і поперчити. 
  - Влити вершки або молоко, збити все разом. 
  - Помідор нарізати часточками, зелень дрібно посікти. 
  - У пательні розігріти вершкове масло і обсмажити шматочки багета до золотистої скоринки з обох сторін. 
  - Додати у пательню часточки помідорів, швидко обсмажити їх з двох сторін. 
  - Влити яєчно-вершкову суміш, відразу зменшити вогонь. 
  - Накрити кришкою і готувати омлет з грінками 10 хвилин. У процесі приготування кришку бажано не відкривати, тому краще, якщо вона буде прозорою. Як тільки на поверхні омлету зникне рідина, він готовий. 
  - Смачний і ніжний омлет з грінками подавати відразу ж, гарячим. 
  - При подачі додати червону ікру. Смачного! Смачних вам сніданків! 
 
				