Цікаво знати

Омлет з грінками і червоною ікрою

Омлет з грінками та ікрою вдало урізноманітнює ваш сніданок. Блюдо виходить дуже смачним, ситним і красивим, хоча для його приготування не знадобиться багато часу. Після такого сніданку можна сміливо вирушати на роботу, в школу або на тривалу прогулянку і не боятися швидко зголодніти.

Наталя Імшенецький

  • кількість порцій: 2
  • час підготовки 10 хвилин.
  • час приготування 10 хвилин.
  • Загальний час приготування ~ 20хв.

    інгредієнти

Яйця 3 Штуки
Вершки або молоко 100 Мілілітрів
Помідор 1 Штука
Свіжа зелень (рубана) 1 Столова ложка
сіль, перець По смаку
Вершкове масло 1 Столова ложка
Червона ікра По смаку

Спосіб приготування

  1. Приготувати необхідні продукти

  2. Омлет с гренками и красной икрой

    Яйця збити виделкою, посолити і поперчити.

  3. Омлет с гренками и красной икрой

    Влити вершки або молоко, збити все разом.

  4. Омлет с гренками и красной икрой

    Помідор нарізати часточками, зелень дрібно посікти.

  5. Омлет с гренками и красной икрой

    У пательні розігріти вершкове масло і обсмажити шматочки багета до золотистої скоринки з обох сторін.

  6. Омлет с гренками и красной икрой

    Додати у пательню часточки помідорів, швидко обсмажити їх з двох сторін.

  7. Омлет с гренками и красной икрой

    Влити яєчно-вершкову суміш, відразу зменшити вогонь.

  8. Омлет с гренками и красной икрой

    Накрити кришкою і готувати омлет з грінками 10 хвилин. У процесі приготування кришку бажано не відкривати, тому краще, якщо вона буде прозорою. Як тільки на поверхні омлету зникне рідина, він готовий.

  9. Омлет с гренками и красной икрой

    Смачний і ніжний омлет з грінками подавати відразу ж, гарячим.

  10. Омлет с гренками и красной икрой

    При подачі додати червону ікру. Смачного! Смачних вам сніданків!

Голос Сокальщини на GoogleNews

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 − one =

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.