Site icon Голос Сокальщини – новини Сокаля, Червонограда

Омлет з грінками і червоною ікрою

Омлет з грінками і червоною ікрою - рецепт приготування

Омлет з грінками і червоною ікрою - рецепт приготування

Омлет з грінками та ікрою вдало урізноманітнює ваш сніданок. Блюдо виходить дуже смачним, ситним і красивим, хоча для його приготування не знадобиться багато часу. Після такого сніданку можна сміливо вирушати на роботу, в школу або на тривалу прогулянку і не боятися швидко зголодніти.

Наталя Імшенецький

Яйця 3 Штуки
Вершки або молоко 100 Мілілітрів
Помідор 1 Штука
Свіжа зелень (рубана) 1 Столова ложка
сіль, перець По смаку
Вершкове масло 1 Столова ложка
Червона ікра По смаку

Спосіб приготування

  1. Приготувати необхідні продукти

  2. Яйця збити виделкою, посолити і поперчити.

  3. Влити вершки або молоко, збити все разом.

  4. Помідор нарізати часточками, зелень дрібно посікти.

  5. У пательні розігріти вершкове масло і обсмажити шматочки багета до золотистої скоринки з обох сторін.

  6. Додати у пательню часточки помідорів, швидко обсмажити їх з двох сторін.

  7. Влити яєчно-вершкову суміш, відразу зменшити вогонь.

  8. Накрити кришкою і готувати омлет з грінками 10 хвилин. У процесі приготування кришку бажано не відкривати, тому краще, якщо вона буде прозорою. Як тільки на поверхні омлету зникне рідина, він готовий.

  9. Смачний і ніжний омлет з грінками подавати відразу ж, гарячим.

  10. При подачі додати червону ікру. Смачного! Смачних вам сніданків!

Exit mobile version