Омлет з грінками та ікрою вдало урізноманітнює ваш сніданок. Блюдо виходить дуже смачним, ситним і красивим, хоча для його приготування не знадобиться багато часу. Після такого сніданку можна сміливо вирушати на роботу, в школу або на тривалу прогулянку і не боятися швидко зголодніти.
Наталя Імшенецький
- кількість порцій: 2
- час підготовки 10 хвилин.
- час приготування 10 хвилин.
- Загальний час приготування ~ 20хв.
інгредієнти
Яйця | 3 Штуки |
Вершки або молоко | 100 Мілілітрів |
Помідор | 1 Штука |
Свіжа зелень (рубана) | 1 Столова ложка |
сіль, перець | По смаку |
Вершкове масло | 1 Столова ложка |
Червона ікра | По смаку |
Спосіб приготування
Приготувати необхідні продукти
Яйця збити виделкою, посолити і поперчити.
Влити вершки або молоко, збити все разом.
Помідор нарізати часточками, зелень дрібно посікти.
У пательні розігріти вершкове масло і обсмажити шматочки багета до золотистої скоринки з обох сторін.
Додати у пательню часточки помідорів, швидко обсмажити їх з двох сторін.
Влити яєчно-вершкову суміш, відразу зменшити вогонь.
Накрити кришкою і готувати омлет з грінками 10 хвилин. У процесі приготування кришку бажано не відкривати, тому краще, якщо вона буде прозорою. Як тільки на поверхні омлету зникне рідина, він готовий.
Смачний і ніжний омлет з грінками подавати відразу ж, гарячим.
При подачі додати червону ікру. Смачного! Смачних вам сніданків!