Цікаво знати

Пікантний суп з сочевицею і квасолею

Цей суп можна варити не тільки з гарбузом, але і з картоплею

  • Кількість порцій: 8
  • Час приготування 45хв.

Інгредієнти

Сочевиця 2 Склянки
Цибуля ріпчаста 1 Штука
Часник 2 Зубчики
Гарбуз (м якоть) 500 Грамів
Квасоля червона консервована 400 Грамів
соус песто 100 Грамів
Бульйон курячий або овочевий 1 Літр
Перець чилі зелений маринований 125 Грамів
Трави пряні сушені 1 Чайна ложка
Перець чилі мелений 1 Чайна ложка
Олія рослинна За смаком
Сіль За смаком

Для прикраси:

Сир пармезан стружка 30 Грамів
Лайм (шматочки) За смаком

Спосіб приготування

  1. Гарбуз наріжте шматочками. Очистіть і наріжте цибулю і часник. Розігрійте на сковороді 2 ч. л. олії, обсмажте протягом 3 хвилин цибулю і часник, посипати сухими травами і спеціями, посоліть, смажте ще 3 хвилини, помішуючи.
  2. Перекладіть овочі в каструлю. Додайте бульйон, сочевицю, нарізаний гарбуз, варіть 10 хвилин. Викладіть соус песто, нарізаний маринований чилі і консервовану квасоля, варіть ще 5 хвилин, до готовності сочевиці.
  3. Подавайте суп, посипавши пармезаном і прикрасивши скибочками лайма.

Голос Сокальщини на GoogleNews