Головна / Цікаво знати / Пікантний суп з сочевицею і квасолею

Пікантний суп з сочевицею і квасолею

Цей суп можна варити не тільки з гарбузом, але і з картоплею

  • Кількість порцій: 8
  • Час приготування 45хв.

Інгредієнти

Сочевиця2 Склянки
Цибуля ріпчаста1 Штука
Часник2 Зубчики
Гарбуз (м якоть)500 Грамів
Квасоля червона консервована400 Грамів
соус песто100 Грамів
Бульйон курячий або овочевий1 Літр
Перець чилі зелений маринований125 Грамів
Трави пряні сушені1 Чайна ложка
Перець чилі мелений1 Чайна ложка
Олія рослиннаЗа смаком
СільЗа смаком

Для прикраси:

Сир пармезан стружка30 Грамів
Лайм (шматочки)За смаком

Спосіб приготування

  1. Гарбуз наріжте шматочками. Очистіть і наріжте цибулю і часник. Розігрійте на сковороді 2 ч. л. олії, обсмажте протягом 3 хвилин цибулю і часник, посипати сухими травами і спеціями, посоліть, смажте ще 3 хвилини, помішуючи.
  2. Перекладіть овочі в каструлю. Додайте бульйон, сочевицю, нарізаний гарбуз, варіть 10 хвилин. Викладіть соус песто, нарізаний маринований чилі і консервовану квасоля, варіть ще 5 хвилин, до готовності сочевиці.
  3. Подавайте суп, посипавши пармезаном і прикрасивши скибочками лайма.

Голос Сокальщини на GoogleNews

Про Андрій Гаврилюк

Залишити відповідь

Ваша поштова адреса не опублікується. Необхідні поля позначено *

*

nine + 13 =

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

закрити

Ми виявили що ви користуєтеся Ad Blocker!

Для того щоб ми були незалежними потрібно так мало - відображати рекламу!