- кількість
- порцій: 4
- час
- приготування
- 25хв.
інгредієнти
Лаваш тонкий | 1 Штука |
Шампіньйони | 200 Грам |
Шпинат | 1 Пучок |
Салат зелений (листя) | 4 Штуки |
Селера (стебла) | 1 Штука |
Сир тофу | 100 Грамів |
оливкова олія | 2 Столові ложки |
Сіль | По смаку |
Пісні сендвічі: рецепт
Спосіб приготування
Шпинат, салатні листя, гриби і селеру вимийте і висушіть. Шпинат і салатні листя наріжте, стебло селери тонко наріжте, сир тофу натріть на великій тертці.
На розігрітій сковороді з маслом обсмажте гриби приблизно 5 хвилин, додайте нашатковану шпинат, готуйте, помішуючи, ще 5 хвилин. Зніміть з плити. Додайте нашатковану селера, натертий тофу, посоліть і перемішайте.
На один лист лаваша викладіть приготовлену начинку, накрийте другим лавашем, притисніть руками. Одержаний «листковий пиріг» наріжте на 4 частини, викладіть пісний сендвіч на тарілки подавайте з салатним листям.
Дивіться також: пісний картопляний пиріг