Site icon Голос Сокальщини – новини Сокаля, Шептицького

Рецепт яловичини, тушкованої в бургундському вини

Американка Джулія Чайлд написала всесвітньо відому кулінарну книгу, де знайомила американців з французькою кухнею

Одним з найбільш відомих рецептів книги став біф бугіньон. Або «яловичина по-бургундські». До речі за мотивами життя Джулії знятий прекрасний фільм “Джулі і Джулія: готуємо щастя за рецептом”.

інгредієнти

Яловичина 1 Кілограм
Вино червоне сухе 350 мілілітрів
Бульйон яловичий 500 мілілітрів
Цибуля ріпчаста 2 Штуки
Морквина 3 Штуки
Томатна паста 1 Столова ложка
Часник (зубці) 2 Зубчики
Чебрець (гілочка) 2 Штуки
петрушка свіжа 1 Пучок
Лавроввий лист 1 Штука
Гриби (білі заморожені або інші) 400 Грамів
Сіль і перець за смаком 1 Чайна ложка

Спосіб приготування

Три години – і страва готова.

Exit mobile version