Цікаво знати

Рецепт сирної пасхи

Ніжна, яка тане в роті сирна паска

Ніколи не готували самі, купували? Тільки не в цей раз: ця Пасха особлива – вам зробити це легко і просто.

  • кількість
  • порцій: 6
  • час підготовки 30 хв.
  • час приготування 12хв.
  • Загальний час приготування ~ 42 хв.

інгредієнти

Яйце 3 Штуки
Ізюм 43 Грами
ягоди сушені 43 Грами
Масло вершкове 90 Грамів
Сметана 180 Грамів
цукор 110 Грамів
Сир 310 Грамів
мигдаль 30 Грамів
Желатин 4 Грами
Крохмаль кукурудзяний 20 Грам

Спосіб приготування

  1. Сир протерти через дрібне сито, желатин замочити в холодній воді.
  2. Нагріти вершки до 40 градусів, додати цукор і желатин, як все розтане додати в сир всі інші інгредієнти. Акуратно перемішати.
  3. Влити в форму і заморозити на ніч. На ранок дістати з форми і дати відтанути в холодильнику.

Голос Сокальщини на GoogleNews

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 − three =

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.