Site icon Голос Сокальщини – новини Сокаля, Червонограда

Рецепт вафельного сендвіча з беконом, салатом і помідором

Рецепт вафельного сендвіча з беконом, салатом і помідором

Відмінний варіант сніданку!

інгредієнти

Бекон (скибочки) 8 Штук
Кленовий сироп або мед 3 столові ложки
Помідори 2 Штуки
майонез 1/4 Склянки
Салат Ромен (листя) 4 Штуки
Вафлі класичні 8 Штук
Перець чорний крупномолотий 1/2 Чайної ложки

Спосіб приготування

  1. Нагрійте духовку до 220 ° С. Встановіть решітку на великій застелений фольгою деко.
  2. Бекон в один шар покладіть на решітку, рясно змастіть сиропом, посипте перцем. Запікайте від 25 хвилин – до рум’янцю і хрускоту.
  3. Вафлі з одного боку змастіть майонезом, зверху викладіть бекон, помідори і салат, накрийте залишилися вафлями. Подавайте гарячими.
Exit mobile version