Відмінний варіант сніданку!
- кількість порцій: 4
- час підготовки 15 хвилин.
- час приготування 20 хвилин.
- Загальний час приготування ~ 35хв.
інгредієнти
Бекон (скибочки) 8 Штук
Кленовий сироп або мед 3 столові ложки
Помідори 2 Штуки
майонез 1/4 Склянки
Салат Ромен (листя) 4 Штуки
Вафлі класичні 8 Штук
Перець чорний крупномолотий 1/2 Чайної ложки
Спосіб приготування
- Нагрійте духовку до 220 ° С. Встановіть решітку на великій застелений фольгою деко.
- Бекон в один шар покладіть на решітку, рясно змастіть сиропом, посипте перцем. Запікайте від 25 хвилин – до рум’янцю і хрускоту.
- Вафлі з одного боку змастіть майонезом, зверху викладіть бекон, помідори і салат, накрийте залишилися вафлями. Подавайте гарячими.