Рол-омлет

Цей омлет зручно брати з собою в ланчбоксі – в офіс або на навчання

  • Кількість порцій: 1
  • Час приготування 15хв.

Інгредієнти

Яйці1 Штука
Нарізаний кріп2 Столові ложки
Молоко2 Столові ложки
Шинка (скибочки)2 Штуки
Вершковий сир2 Столові ложки
Шпинат1/2 Пучка

Спосіб приготування

  1. Шпинат припустіть на сковороді, поки він не стане м’яким яким, відкладіть на тарілку.
  2. Бекон обсмажте на антипригарній сковороді без масла, покладіть на паперовий рушник.
  3. Збийте яйце з молоком і посмажте тонкий омлет на тій же сковороді, де смажився бекон.
  4. Перекладіть готовий омлет на лист пергаменту. Зверху викладіть вершковий сир, скибочки бекону, шпинат. Згорніть у вигляді рулету і помістіть в контейнер.

Голос Сокальщини на GoogleNews

Про Андрій Гаврилюк

Залишити відповідь

Ваша поштова адреса не опублікується. Необхідні поля позначено *

*

16 − ten =

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

закрити

Ми виявили що ви користуєтеся Ad Blocker!

Для того щоб ми були незалежними потрібно так мало - відображати рекламу!