Site icon Голос Сокальщини – новини Сокаля, Шептицького

Салат-бар – просто, зручно для клієнтів і господарів кафе, ресторанів, закусочних

Будь-якій людині хочеться іноді проявити кулінарну фантазію і вишукування при приготуванні страв. Технологія салат-бар дає таку можливість. Що являє собою така лінія обслуговування? У закладі за типом общепит в залі встановлено спеціальне холодильне обладнання. На вітрині розташовані різні страви, з яких відвідувачі вибирають собі на тарілку необхідні інгредієнти для майбутнього салату. Поруч розташовані заправки на вибір. Процес вибору їжі клієнтів схожий з сервіровкою «шведський стіл». Такий підхід до подачі страв цікавий як клієнтам закладу, так і його співробітникам. Відвідувачі можуть проявити творчу фантазію при виборі сніданку чи обіду, а також відмовитися від складових салату, які вони не люблять або не їдять з різних причин.

Крім зручності, такий сервіс ще й вигідний власникам кафе і ресторанів. Він здатний збільшити прибуток від закладу до 40 відсотків, а це немало. Можна поєднувати вільний вибір клієнтом холодних закусок з подачею гарячої їжі офіціантом. Щоб організувати подібне сервісне обслуговування, потрібно в першу чергу правильно підібрати обладнання.

Якими ж правилами слід керуватися, вибираючи салат бар:

Вибираючи відповідне обладнання, детально ознайомтеся з його характеристиками. Іноді корисно почитати відгуки покупців про цей товар. Але в першу чергу, звичайно, звертайте увагу на надійність виробника і постачальника продукту.

Exit mobile version