Site icon Голос Сокальщини – новини Сокаля, Червонограда

Сирно-шпинатові кульки

Прекрасна швидка закуска, яку, до того ж, можна зробити з запасом і зберігати в морозилці. А готувати у міру необхідності.

Вам будуть потрібні:

шпинат (свіжий або розморожений) 250 Грамів
Борошно 250 Грамів
розпушувач для борошна 1 Чайна ложка
оливкова олія 1 Столова ложка
тертий сир, краще моцарелла 200 Грамів
Яйце 1 Штука
суміш орегано, розмарину, базиліка 2 чайні ложки
сухий часник в порошку 1 Чайна ложка
Сіль за смаком

Спосіб приготування

Подавати можна з будь-якими соусами. Особливо ця закуска хороша з томатними соусами для пасти або зі сметаною. Ви можете заморозити сирі кульки про запас. У морозилці в контейнері з кришкою вони можуть зберігається до місяця. Для приготування заморожених кульок помістіть їх в духовку, не розморожуючи, на 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Exit mobile version