Цікаво знати

Гарбузовий джем з обліпихою і апельсином – готуємо разом

Солодкість апельсина і ніжна пряна нота кориці

час приготування – 30 хвилин

Не забудьте напекти свіжих булочок і заварити улюблений чай.

Спосіб приготування

  • Гарбуз очистити, нарізати дрібними кубиками, покладіть в каструлю. Додайте корицю, сік і цедру апельсина.
  • Варіть під кришкою на невеликому вогні 30-40 хвилин.
  • Обліпиху подрібніть в блендері з цукром.
  • Видаліть корицю з каструлі, гарбуз подрібніть блендером або просто розімніть. Додайте пюре з обліпихи.
  • Варіть 15-20 хвилин, а в кінці варіння за бажанням ще раз подрібніть джем блендером.

Голос Сокальщини на GoogleNews

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.