Цікаво знати

Вечеря легше легкого: спрінг-роли з креветками

Ці ролі – пряма і зрозуміла відповідь на питання “що б таке з’їсти, щоб схуднути”?

Мінімум калорій, максимум користі і приготувати можна просто і швидко. Для начинки можна використовувати креветки або крабові палички, відварне м’ясо птиці і взагалі все, що завгодно!

  • Кількість порцій: 2
  • Час приготування 45хв.

Інгредієнти

Локшина рисова 120 Грамів
Соус рибний 1/3 Склянки
Соус соєвий 1/3 Склянки
Олія кунжутна 2 Столові ложки
Морква 2 Штуки
Креветки відварні 300 Грамів
Сік лимона 2 Чайні ложки
Яблуко зелене 1 Штука
М’яка м’ята свіжа 1 Пучок
Папір рисовий 12 Штук

Спосіб приготування

  1. У невеликій мисці змішайте рибний і соєвий соус, оцет, кунжутне масло, цукор, часник і 1/4 ст. води.
  2. Рисову локшину залийте окропом і залиште на 3-4 хвилини, потім злийте воду.
  3. Морква і яблуко наріжте тонкої соломкою.
  4. Наповніть теплою водою глибоку тарілку або форму для випічки. Розстеліть на столі кухонний рушник.
  5. Помістіть у воду лист рисового паперу на 30 секунд, перекладіть на рушник.
  6. В центр викладіть трохи рисової локшини, моркви і яблука, зелень і половинки креветок. Згорніть у вигляді млинця. Готові ролі розріжте навпіл, подавайте з соусом.

Голос Сокальщини на GoogleNews