Ці ролі – пряма і зрозуміла відповідь на питання “що б таке з’їсти, щоб схуднути”?
Мінімум калорій, максимум користі і приготувати можна просто і швидко. Для начинки можна використовувати креветки або крабові палички, відварне м’ясо птиці і взагалі все, що завгодно!
- Кількість порцій: 2
- Час приготування 45хв.
Інгредієнти
Локшина рисова | 120 Грамів |
Соус рибний | 1/3 Склянки |
Соус соєвий | 1/3 Склянки |
Олія кунжутна | 2 Столові ложки |
Морква | 2 Штуки |
Креветки відварні | 300 Грамів |
Сік лимона | 2 Чайні ложки |
Яблуко зелене | 1 Штука |
М’яка м’ята свіжа | 1 Пучок |
Папір рисовий | 12 Штук |
Спосіб приготування
- У невеликій мисці змішайте рибний і соєвий соус, оцет, кунжутне масло, цукор, часник і 1/4 ст. води.
- Рисову локшину залийте окропом і залиште на 3-4 хвилини, потім злийте воду.
- Морква і яблуко наріжте тонкої соломкою.
- Наповніть теплою водою глибоку тарілку або форму для випічки. Розстеліть на столі кухонний рушник.
- Помістіть у воду лист рисового паперу на 30 секунд, перекладіть на рушник.
- В центр викладіть трохи рисової локшини, моркви і яблука, зелень і половинки креветок. Згорніть у вигляді млинця. Готові ролі розріжте навпіл, подавайте з соусом.