Site icon Голос Сокальщини – новини Сокаля, Червонограда

Запечена свинина з салатом з моркви

Прекрасний обід. Або вечеря. Або навіть сніданок!

інгредієнти

Томатна паста – 2 столові ложки
Мед – 1 Столова ложка
Часник – 3 Зубчики
Перець пекучий мелений – 1 Чайна ложка
Масло рослинне – 2 столові ложки
Свинина (вирізка) – 550 Грамів
Морква – 550 Грамів
Капуста брюссельська – 450 Грамів
Селера – 5 Стебел
Цибуля ріпчаста – 1 Штука
Майонез легкий – 1/4 Склянки
Оцет червоний винний – 1 Столова ложка
Петрушка нарізана – 1/4 Склянки
Сіль за смаком

Спосіб приготування

Змішайте в салатнику моркву з селерою, цибулею, майонезом, оцтом, петрушкою і сіллю. Подавайте до свинини з брюссельською капустою.

Exit mobile version