Фестивалі та концерти

В неділю в Сокалі пройде гала-концерт районного етапу Всеукраїнського дитячо-юнацького фестивалю мистецтв «Сурми звитяги-2018»

У неділю, 14 жовтня, в Народному домі міста Сокаль проходитиме гала-концерт районного етапу Всеукраїнського дитячо-юнацького фестивалю мистецтв «Сурми звитяги-2018». Цього ж дня проходитиме нагородження кращих виконавців фестивалю серед юнацтва Сокальщини.

Попередній етап відбувся заочно, а наступний – Всеукраїнський – проходитиме у Львові в листопаді.

Як повідомляє методист РМК Галина Матвіїв, на конкурсі оцінюють творчих дітей та молодь у категоріях: вокалісти, ансамблі, оркестри, образотворче мистецтво, хореографія, авторська пісня, художнє читання та ін.

«Сурми звитяги» проводяться вже більш як 20 років. Мета фестивалю пропагування серед дітей та юнацтва кращих зразків мистецьких творів патріотичного спрямування, що розкривають героїчний шлях національно-визвольної боротьби українського народу в ХХ столітті, вивчення пісенної спадщини Січового Стрілецтва, УГА, ОУН, УПА, а також сучасної української молодіжної патріотичної пісні, що звучала під час Революції на Граніті, на Помаранчевому та Євромайданах, Революції Гідності.

«Сурми звитяги» прославляють і підтримують бойовий дух наших воїнів на фронтах АТО.

Гала-концерт районного етапу відбудеться на свято Покрови, в День захисника України та Українського козацтва, в неділю,14 жовтня, у Народному домі Сокаля. Початок о 14:00.

Запрошуються усі охочі!

Сокаль FM

Голос Сокальщини на GoogleNews