Футбол

У Дрогобичі нагородили переможців Всеукраїнського дитячого турніру з футболу «Truskavets cup – 2024»

7 квітня на штучному полі ДЮСШ відбулось нагородження кращих футбольних команд та гравців у межах Всеукраїнського дитячого турніру з футболу «Truskavets cup – 2024».

Турнір проходив з 5 по 7 квітня та згуртував до жвавої боротьби за перемогу чимало юних футболістів із різних областей України.

Так, сім команд змагались між собою в напруженій боротьбі, демонструючи високий рівень підготовки та якісної гри у футболі.

Переможцем турніру стала команда – МФК «Галичина» (Дрогобич), срібним призером турніру визначено команду – ДЮФК Бурштин (Івано-Франківська обл.), бронзовим призером турніру стала команда – ДЮСШ Розвадів.

Серед учасників також були: ДЮСШ Дрогобич, ФК «Стебник», ФШ «КМС» Трускавець та ДЮСШ Покровськ ( Донецька обл.).

Всі призери змагань отримали кубки та медалі за перші місця, інших учасників нагородили пам‘ятними медалями за участь в турнірі. Також було нагороджено кращих гравців турніру у кожній команді та кращого гравця всього турніру (воротаря, захисника, нападника).

Також під час нагородження усі команди оплесками подякували мужнім захисникам України за можливість приймати участь у спортивних турнірах, розвиватись та здобувати нові спортивні перемоги і досягнення.

Команду дрогобицьких футболістів привітав заступник міського голови з гуманітарних та соціальних відносин Юрій Кушлик, який побажав юним футболістам нових вершин у спорті, розвитку та вдосконалення.

Додамо, організаторами спортивного дійства виступили: Дрогобицька міська рада, ДЮСШ ім. І. Боберського, футбольна школа «КМС» (Трускавець) та футбольний клуб «Зоря» (Трускавець).

Голос Сокальщини на GoogleNews