Інші види спорту

Результати турніру з футзалу серед юнаків 1997-1998 р.н. в Сокалі

У спортивному залі ДЮСШ «Соколяни» пройшов турнір з футзалу серед юнаків 1997-1998 р. н. В ньому взяли участь вісім команд: ФК «Сокаль», «Волинь» (м. Нововолинськ), «Гірник»•(м. Соснівка), ВІК  (м. ВолодимирВолинський), «СілецьЛегенда» (с. Сілець), «Покрова» (м. Львів), ДЮСШ м. Нововолинськ, «Буг» (м. Сокаль).

Юних футболістів привітав голова федерації футболу Сокальщини Ярослав Підкіпняк.

Спочатку команди змагалися в двох групах, де по дві з кожної ввійшли у півфінали – це «СілецьЛегенда», «Волинь» (Нововолинськ), ВІК (Володимир-Волинський) та ДЮСШ м. Нововолинськ.

За третє місце зустрілись юні футболісти Сільця та ВолодимирВолинського. З мінімальним рахунком 1:0 перемогли волиняни, які зайняли третє місце.

А у фіналі зустрілись футболісти з м. Нововолинська – ДЮСШ та «Волинь». З рахунком 4:2 перемогли команди «Волинь», яка стала й переможцем цього турніру. Переможці та призери змагань були нагороджені кубками та медалями відділу у справах молоді та спорту, та грамотами федерації футболу Сокальщини.

Призами було нагороджено п’ять кращих гравців. Завдяки спонсорській допомозі ТзОВ «Галичхутро» (директор Василь Муха) та президента футбольного клубу «СілецьЛегенда» Богдана Ляховського всі учасники змагань отримали святкові подарунки.

Василь СИДОР, директор ДЮСШ «Буг».

Голос Сокальщини на GoogleNews