Листи до редакції

Сокальчанин – серед переможців фотоконкурсу «Мандрівник-фотограф року 2021»

11 авторів отримали звання найкращих тревел-фотографів у конкурсі «Мандрівник-фотограф року»

Цього року фотоконкурс «Мандрівник-фотограф року» приймав заявки до 11 грудня. Організатори передбачили 11 категорій конкурсу в різних жанрах, які охоплюються єдиною темою — «світлина з подорожей».

Понад 370 фотографів з усієї України боролись в 11 номінаціях, серед яких – «Люди та їх історії», «Пейзажі та пригоди», «Молодий мандрівник-фотограф року віком до 14 років» та інші. Учасниками стали як професіонали, так і аматори. Вік найменшого – 6 років. Всього до журі надійшло понад 700 світлин з подорожей українців світом.

Конкурс організований спільнотою Voyagemakers задля підтримки культури подорожей в Україні та для авторів, чия творчість надихає інших досліджувати навколишній світ.

«Конкурс підіймає дух у серцях, несе радість, допомагає подолати соціальну дистанцію. Спільнота Voyagemakers, 365 днів на рік активно підтримує мандрівників, які люблять розповідати історії подорожей. Це особливо важливо, коли життя змінилося під впливом карантину», – зазначив організатор конкурсу мандрівник і письменник Вадим Івлєв.

 

Переможцями конкурсу стали: Хохоля Олександр, Петренко Максим, Телепан Ольга, Vihasta Nadja, Шишко Олександр, Вишнівський Микола, Коровій Ігор, Рижко Юрій, Іващук Сергій, Калінчук Ольга та Климович Ігор.

Фото переможців можна побачити тут, а також на сайті Voyagemakers

До складу журі увійшли:

  • Почесний голова журі: Сергій Миколайович Марченко — український режисер, фотохудожник, викладач.
  • Вадим Івлєв — організатор конкурсу, мандрівник, автор книг «Парад айсбергів», та «Мандри киянина Океанією».
  • Роман Братчик — учасник 1-ї, 2-ї та 8-ї річних Антарктичних експедицій.
  • Андрій Мазур — журналіст, блогер.
  • Костянтин Ліорек — професійний мандрівник.
  • Віктор Ганущин — тревел-фотограф.
  • Костянтин Симоненко –мандрівник, автор книги.

Нагадаємо, влітку цього року спільнота Voyagemakers провела конкурс короткометражних аматорських відеоробіт та фільмів «Жага мандрів». На запит учасників конкурсу про можливе продовження, організатори відгукнулись новою ідеєю з проведення фотоконкурсу.

 

 

 

 

 

Оголошення переможців :

 

Голос Сокальщини на GoogleNews