Site icon Голос Сокальщини – новини Сокаля, Червонограда

8500 боржників “Львівгаз збут” ризикують втратити допомогу від держави

Між ТОВ «Львівгаз збут» та структурними підрозділами Управління соціального захисту населення (УСЗН) чітко налагоджений процес обміну даними. Завдяки цьому 44 тисячі клієнтів компанії вчасно отримують державну допомогу.

Для щомісячної виплати пільг або субсидій «Львівгаз збут»:

«Клієнтам ТОВ «Львівгаз збут» не потрібно особисто відвідувати місцеві відділи соцзахисту, щоб повідомити про приєднання чи повернення до нашої постачальної компанії. Також не потрібно щомісяця повідомляти про ціну газу. Всю необхідну інформацію підрозділи УСЗН отримують від нашої компанії», – розповів директор ТОВ «Львівгаз збут» Павло Майк.

Також «Львівгаз збут» регулярно надає відомості про наявність у клієнтів, що отримують державну допомогу, простроченої понад три місяці заборгованості з оплати послуг.

«На сьогоднішній день 20% пільговиків та субсидіантів мають борг за спожитий газ на загальну суму 6,1 мільйона гривень. А отже 8500 боржників ризикують втратити допомогу від держави. Щоб цього не сталось, радимо вчасно сплачувати рахунки за газ», – поінформував Павло Майк.

Важливо! Субсидію можуть відмінити, якщо заборгувати оплату комунальних послуг за 3 місяці на суму, що перевищує 20 неоподатковуваних мінімумів доходів (340 гривень). Споживачеві доведеться знову оформлювати субсидію, надавши документи, що підтверджують погашення заборгованості, яка виникла за період отримання допомоги від держави.

прес-служба “Львівгаз збут”

Exit mobile version