Поради

Автоцивілка онлайн: де найдешевша страховка на машину в 2022?

Автоцивілка онлайн: де найдешевша страховка на машину в 2022?

Наявність полісу ОСЦПВ є обов’язковим для всіх авто, зареєстрованих в Україні або тимчасово ввезених на територію країни. За відсутність страховки ст. 126 КоУАП передбачено штраф. Сума грошового стягнення, що призначається у вигляді покарання у разі ДТП у 2022 році становить не менше 25 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Як оформити ОСЦПВ у 2022 швидко та дешево

Страховка автоцивілка онлайн — зручне рішення для всіх, хто зацікавлений у швидкому придбанні полісу на найвигідніших умовах. Для українців розроблені спеціальні сервіси, які надають максимум корисної та точної інформації на тему автоцивілка купити онлайн та дозволяють отримати достовірні дані з усіх актуальних питань — від рейтингу страхових компаній 2022, складеного на основі оцінок МТСБУ, до інформації про те, де пропонується найдешевша страховка на машину в Україні.

Переваги ОСЦПВ онлайн:

  • оформлення без черг;
  • можливість порівняння цін;
  • актуальна інформація про знижки та акції;
  • діючий поліс за 15 хвилин;
  • повна інформація про поліс на ел. почту;
  • 100% гарантія.

Як дізнатися, де найдешевша страховка на машину

Для розрахунку найбільш вигідної ціни пропонується використовувати зручну опцію — автоцивілка онлайн калькулятор, який допомагає підібрати найкращі умови страхування відповідно до типу та характеристик авто, місця прописки власника транспортного засобу та інших даних. Порівнюючи пропозиції автоцивілка онлайн, легко дізнатися, яка компанія пропонує в 2022 оптимальні ціни та що входить у вартість обов’язкового страхування.

Під час перевірки на дорогах електронний поліс можна показувати співробітникам ДІБДР на екрані смартфона або планшета. Але краще роздрукувати та возити із собою – на випадок, якщо гаджет розрядиться. За серією та номером співробітник ДІБДР може перевірити актуальність поліса через гарячу лінію чи інформаційну базу РСА. Ви й самі можете заглянути в цю базу, якщо потрібно.

Як перевірити чинність полісу

Після оформлення ОСЦПВ страхова компанія надсилає договір у PDF-форматі з номером поліса власнику авто на вказану електронну пошту та оперативно передає дані МТСБУ. Чи діє чи ні оформлена автоцивілка онлайн перевірити можна на офіційному сайті бюро. На головній сторінці необхідно вибрати «Перевірка чинності полісу» і далі дотримуватися інструкцій.

Голос Сокальщини на GoogleNews