Поради

Боул: яскравий приклад корисного перекусу

Багатьом приходить думка, що потрібно почати правильно харчуватись. Але здебільшого ми переносимо це рішення на наступний понеділок, а потім і ще на наступний. І так нескінченно. Виправдовуючи це тим, що на приготування корисних страв потрібно багато грошей і часу. Але ми сьогодні покажемо вам, що приготування здорової їжі займає часу значно менше, ніж звичних нам страв. І правильна їжа – це різноманітна, смачна, легка і доступна всім. Боули у Львові – це чудовий приклад для тих, хто піклується про своє здоров’я та фігуру.

Чому страву назвали боулом?

Якщо перекласти слово “bowl” з англійської, то отримаємо “миска”. І це і є формат подачі – страва, яка подається у глибокому посуді. А ідея страви полягає в тому, щоб в одній глибокій посудині зібрати весь корисний, смачний та збалансований набір інгредієнтів. А прийшла до нас ця страва зі Сходу.

Спочатку боули не містили у собі м’ясо, а лише рис, бобові, овочі і фрукти. В сучасні боули додають морепродукти, м’ясо птиці, сир, яйця та інші поживні й корисні продукти. Все залежить від харчових потреб та індивідуальних особливостей.

Чому боули є ідеальним варіантом як у якості основної страви, так і перекусу?

В цьому переліку ми розкриємо основні переваги страви, чому боул ідеально підходить для здорового харчування.

  • Боул – це приклад того, як можна зробити страву збалансованою. Для повноцінного харчування людині потрібно вживати у їжу білки, вуглеводи, здорові жири і природні вітаміни. Основа боула складається з крупи: кіноа, дикий рис, булгур та інш. Зверху додають додаткові інгредієнти: яйця, курка, морепродукти, риба, овочі, зелень. І ось – тарілка з готовим харчуванням готова.
  • Боул вирішує питання подачі овочів. Адже, і це не секрет, ми не часто їмо овочі, тому що вважаємо їх не дуже смачними. А боул надає можливість відчути все різноманіття смаків та спробувати щось новеньке.
  • Різноманітність видів боулів. Боули легко можна адаптувати під індивідуальні смаки або умови харчування. Можна приготувати вегетаріанський або ж веганський боул, якщо ви підтримуєте відповідну дієту – то обрати склад згідно з вашими вимогами. Якщо ви замовляєте боул у ресторані, то вивчіть спочатку його склад, які інгредієнти він містить.
  • Норма порцій. Не потрібно класти у боул багато інгредієнтів або робити порцію завеликою. Контролювання розміру порцій – це є важливим правилом здорового харчування.
  • Страва корисна для загального самопочуття організму. Боули – це не тільки збалансована їжа, а і корисна. Регулярне вживання овочевих боулів покращить стан серцево-судинної системи, щитоподібної залози, зміцнить імунну систему.

А щоб заощадити час, витрачений на покупку продуктів та приготування страви, корисні боули можна замовити в Poke Lulu.

Голос Сокальщини на GoogleNews