Поради

Чому варто відправитися в гастрономічний тур

Гастрономічний туризм – сучасний, популярний і новий тип подорожей

Такі тури припадуть до смаку тим, хто не любить пролежувати відпустку під палючим сонцем, а бажає дізнатися про нову країну, її історію та культуру через призму смаків. Поїхавши в таку подорож, вдасться збагатитися кулінарними знаннями, навчитися розбиратися у винах, і просто незабутньо провести час. Тим, хто бажає організувати гастрономічний вояж, але не знає з чого почати, варто звернутися в Gastrotravel.Club.

Новий вид туризму припаде до душі і молодим парам, і людям середнього віку. Це відмінна можливість дізнатися про країну зсередини, обзавестися новими корисними знайомствами. Люди, які люблять готувати або мають ресторанний бізнес, отримають майстер-класи, дізнаються цікаві рецепти народних кухонь світу. Чимало турів прокладені в Італії, Франції, де легко стати винним експертом. Це ще й чудова можливість дізнатися про поєднання продуктів, смак делікатесів, і взагалі розширити гастрономічний кругозір.

Часто туристи задаються питанням: а чи буде подорож цікавим, або тільки ситним? Організатори знають, що відпочинок буде набагато цікавіше і пізнавальним класичних відпусток типу all inclusive. У турах включені прогулянки по визначних місцях під керівництвом гідів і корінних жителів.

Переваги гастрономічного туру з Gastrotravel.Club

Їздити в тури з Gastrotravel.Club безпечно, оскільки супроводжують групу двоє осіб. Не варто боятися мовного бар’єру: разом з відпочиваючими російськомовні люди. Інші переваги подорожей:

  • Компактні групи. Найчастіше це 8-14 чоловік. Організація турів у групі дозволяє знизити їх вартість.
  • Подорож з однодумцями. Відбір відбувається ретельно, в групу потрапляють люди з однаковими інтересами, що дозволяє виключити нерозуміння і некомфортні ситуації.
  • Спілкування з місцевими жителями. Багато екскурсій проводять корінні жителі, які знають про історію свого краю все.
  • Цікаві програми за доступними цінами. Немає необхідності постійно доплачувати за послуги.
  • Унікальні місця. Тури підбираються з урахуванням знань і досвіду організаторів. Виключені прогулянки серед натовпів туристів, можливість насолодитися рідкісними локаціями.
  • Користь і практичне застосування знань. У турах передбачено спілкування з кухарями, сомельє, місцевими господинями.

Дізнатись деталі та отримати консультацію просто на сайті https://gastrotravel.club. Є можливість підписатися на розсилку новин, і бути в курсі новинок гастрономічного туризму.

Голос Сокальщини на GoogleNews