Поради

Переваги сковорідок бренду Tefal

Сковорідки виробника Tefal асоціюються з посудом, у якому нічого не прилипає до поверхні. Антипригарне покриття є візитівкою французького виробника, який займається виготовленням посуду 65 років

Компанія пропонує унікальну продукцію, яка вирізняється оригінальним дизайном та високою якістю. Алюмінієва сковорода з антипригарним покриттям Тефаль — найкращий вибір сучасних господинь. Купити оригінальні моделі можна в офіційного представника на сайті www.tefal.ua.

Компанія Tefal вперше розробила та запустила у виробництво лінійку посуду з антипригарним покриттям. У виготовленні сковорідок використовується тефлон. Господиням настільки сподобалася така новинка, що виробник швидко розширив діяльність на країни Європи та Америки. Сьогодні продукція Tefal представлена у 120 країнах світу.

Головною ознакою продукції Tefal є її якість. Посуд виробника користується постійною популярністю і завдяки іншим перевагам.

  • У виробництві використовують нетоксичні, безпечні для людини матеріали.
  • У складі посуду немає кадмію та свинцю.
  • Велика частина моделей оснащені індикатором нагріву поверхні сковороди.
  • Сковорідка рівномірно розігрівається по всій поверхні.
  • Ручка сковороди залишаться холодною, незважаючи на температуру нагріву поверхні.
  • Всі види посуду виробника підлягають переробці.

Готування їжі у сковорідках Тефаль не потребує використання великої кількості жиру. Таким чином можна краще подбати про своє здоров’я, обмежуючи кількість смаженої їжі у своєму раціоні. Антипригарний посуд легше мити, не потрібно його додатково замочувати та терти спеціальними щітками. У виготовлені сковорідок зазвичай використовують алюміній, який краще за нержавіючу сталь розподіляє тепло на поверхні.

Правила користування посуду сковорідок Tefal

Оскільки бренд Tefal випускає широку лінійку сковорідок, що відрізняються розмірами, товщиною дна, додатковим покриттям та ін., перед використанням посуду варто ознайомитися з інструкцією з експлуатації. Головне правило, відоме всім, — не подряпати поверхню, тому потрібно перемішувати їжу дерев’яними чи силіконовими лопаточками. Також важливо не допускати різких перепадів температур на поверхні, наприклад, не заливати холодною водою гарячу сковорідку. Посуд з антипригарним покриттям не можна мити у посудомийній машині. Варто користуватися м’якими губками та миючими засобами без абразивних частинок. Виробник не рекомендує залишати приготовані страви у сковорідці, а також ставити її у холодильник.

Голос Сокальщини на GoogleNews