Поради

Поради щодо випікання тортів

Випікання тортів справа надзвичайно складна. Потрібно знати правильні пропорції інгредієнтів, підтримувати оптимальну температуру духовки та багато іншого. Якщо у вас немає досвіду, пов’язаного з випіканням кондитерських виробів, краще скористайтеся послугою торти на замовлення Львів ціни на які приємно здивують.

Якщо ж ви вирішили самостійно займатися цією справою, рекомендуємо дотримуватися наступних правил та рекомендацій:

  1. Дуже часто готовий торт не вдається витягнути з форми. Краї прилипають і будь-який необережний рух може пошкодити коржі. Щоб уникнути такої неприємної ситуації, поставте форму на рушник, зможений холодною водою.

  2. Бісквіт ― це найпопулярніший вид коржів для тортів. Для того, щоб він не був занадто сухий, при випіканні поставте в духовку мисочку з водою.

  3. Розрізати готовий бісквіт краще ниткою або жилкою. Під час використання ножа можна поділити корж нерівномірно, чого ніколи не станеться при застосуванні волосіні.

  4. Готовність бісквітного коржа можна перевірити за допомогою дерев’яної шпажки. Для цього, проколіть нею корж по центру. Якщо воно залишиться сухою, це означає, що корж готовий.

  5. Щоб отримати ідеальне пісочне тісто, вимішуйте його на посипаній борошном стільниці. Пам’ятайте, що не варто занадто довго виминати масу, адже так вона втратить м’якість і еластичність.

  6. Випікати пісочне тісто можна лише в дуже нагрітій духовці і виключно на сухому деко. По всій поверхні розкачаного листа необхідно зробити проколи виделкою.

  7. Листкове тісто можна замішувати лише у прохолодному приміщенні. Перед тим, як покласти його у духовку, воно повинно певен час постояти у холодильнику.

  8. Під час випікання листкового тіста суворо забороняється відкривати духовку.

Як прикрасити торт

Для декорування тортів найчастіше використовують свіжі фрукти та ягоди. Різноманіття їх кольорів та форм чудово доповнює солодкі вироби. Зазвичай кондитери використовують малину, ківі, чорниці та полуниці, які вміло викладають на торт. Доповнюють композицію листочками свіжої зеленої м’яти.

Ще одним популярним елементом оформлення солодкої випічки являються квіти. Вони можуть бути як живими, так і кремовими. Вибір залежить від власних уподобань. В спеціалізованих кондитерських крамницях можна придбати готові прикраси, які лише потрібно розмістити на торті.

Фанатам солодкого точно сподобається виріб, прикрашений шоколадними батончиками та цукерками. Це один з найпростіших видів оформлення, який не вимагає спеціальних вмінь і навичок.

Для дітей підійдуть прикраси у вигляді желейних ведмедиків, маршмелоу, глянцевих намистинок та безе. Завдяки різноманітності декоративних елементів, які зараз присутні на ринку, можна створити справжні кондитерські витвори мистецтва. Замовити оригінальні та надзвичайно смачні торти можна пройшовши за посиланням https://tortytut.com/lviv/cakes Завдяки широкому асортименту кожен знайде те, що припаде йому до смаку.

Голос Сокальщини на GoogleNews