Site icon Голос Сокальщини – новини Сокаля, Червонограда

Різновиди соусів Katana до вашого столу

Соуси в азіатській кухні мають особливе значення. Це не тільки добавка до основної страви, а й частина національної традиції

Вони відрізняються глибоким і насиченим смаком, який допомагає розкрити блюдо. Всі соуси можна розділити на прості (однокомпонентні) і складні (багатокомпонентні), які необхідно довго готувати, строго дотримуючись традиційного рецепту. Щоб насолодитися справжнім смаком азіатського соусу, варто купувати його у надійного виробника. Компанія Katana пропонує оригінальні соуси, а на сайті можна знайти рецепти страв і товари для кулінарії.

Спочатку найпопулярніший азіатський соєвий соус використовували замість солі. Сьогодні він завоював популярність серед українських споживачів як добавка до різних страв. Але не одним соєвим соусом багата азійська кухня. У супермаркетах і інтернет-магазинах можна придбати різні види соусів Katana:

Соуси Katana готуються по азіатській традиції, відповідно з древніми рецептами. Для приготування використовують тільки свіжі продукти (соєві боби, пшеничні зерна) і прянощі. Процеси бродіння тривають від кількох місяців до кількох років. Прискорити цей етап допомагають гриби кодзі. Виробник відмовляється від кислотного гідролізу або пастеризації соусів. Хоча ці способи допомагають прискорити процес приготування, але впливають на якість і смак продукту. Компанія гарантує високу якість продукції та безпеку своїх клієнтів.

Exit mobile version