Поради

Справжня італійська піца: цікаві факти та поради гурманам

Популярна страва італійського походження настільки впевнено увійшла в життя українців, що стала майже національною. Сьогодні так само просто сходити на каву, як і замовити піцу у Вінниці: https://lapiec-pizza.vn.ua/. Але далеко не всі прихильники італійської смакоти знають історію її народження та вміють правильно вибирати.

Готували… доїдаючи

Апетитна і популярна нині страва колись мала зовсім інший вигляд. Прабабуся сьогоднішньої італійської піци виглядала як коржик – досить грубий, не дуже привабливий і з запеченими на ньому залишками вчорашньої їжі. Зрозуміло, що такою стравою харчувались далеко не заможні люди. Сьогодні ж її купують люди різного достатку: на https://lapiec-pizza.vn.ua/ .

Згодом готувати страву почали з тонкою основою, яка в готовому варіанті ставала хрусткою. Перший заклад, де подавали круглий корж з сиром та соусом, відкрився в італійському місті Неаполі два століття тому. Діє популярне місце громадського харчування «Антика піца» і понині. Саме тому туристи-гурмани часто відвідують кулінарну столицю далекої Італії.

Згодом заклад, де основним товаром стала піца, відчинив свої двері в Нью-Йорку. Сьогодні італійський кулінарний витвір має прихильників на всій планеті. Круглий солоний пиріг з соусом люблять діти, люди похилого віку, молодь.

Секрет привабливості розкрито

Висока затребуваність італійського делікатесу обумовлена не тільки його достатньою поживністю та яскравим смаком. Серед головних переваг:

  • Можливість купити піцу з різними начинками та вагою.

  • Піца – це основна страва і доповнення до інших.

  • Страва ідеально підходить для пікніка, обіду, перекусу.

  • Легко зробити замовлення блюда у будь-яких обсягах.

  • Виробники пропонують до піци доповнення у вигляді салатів і напоїв.

  • Вартість якісного та поживного продукту доступна кожному.

В Україні шматочок апетитної Італії прижився з 90 років минулого сторіччя. Навіть у невеликих містах є по кілька піцерій з постійним контингентом. Українці оцінили універсальність піци, її зручність як ситної, повноцінної, привабливої їжі для усієї родини. Нині вони надають перевагу тим виробникам продукту, котрі враховують запити клієнтів. Зокрема, пропонують доставку італійського пирога в офіс, на дачу, додому, як прояв соціальної відповідальності. Турбота про клієнта у складний епідеміологічний період — це шанс зберегти власний бізнес, підтримати інших підприємців та українців загалом. Ось чому варто довіряти таким виробникам і залишатись їм вірними. Якщо ви ніколи не користувались послугами доставки продукту, варто зробити це вже зараз. Дозвольте собі господарську паузу, відпочиньте і довірте приготування трапези професіоналам. Просто зробіть вибір на сайті, зателефонуйте, домовтеся про вид розрахунку і чекайте свою італійську смакоту! А смакуватиме без сумнівів!

Голос Сокальщини на GoogleNews