Поради

Тюнінг BMW 3 (E90 / E91 / E92) випуску 2005-2011

Тюнінг – процедура, яка дозволить вдосконалити ряд характеристик авто та сформувати екстер’єр, який буде відповідати очікуванням власника транспортного засобу. Плануючи тюнінг цієї моделі, варто врахувати, що виробники пропонують спеціально виготовлені до неї девайси для технічного, оптичного та екстер’єрного вдосконалення.

Процедура вдосконалення вигляду BMW 3 (E90 / E91 / E92) випуску 2005-2011

Тюнінг BMW 3 (E90 / E91 / E92) випуску 2005-2011 дозволяє вплинути не тільки на зовнішній вигляд авто, але й забезпечити цілість салону та кузовної частини, підтримувати комфортні умови перебування в салоні. Важливою умовою для якісних змін є обрання надійних девайсів від перевіреного виробника. Купити аксесуари для тюнінгу BMW 3 (E90 / E91 / E92) випуску 2005-2011 можна в магазині Shopforcars.

Вії фар BMW 3 модифікацій E90 / E91 / E92

Популярний та надійний матеріал для виготовлення таких девайсів – ABS-пластик. Елемент добре зберігає свою форму та зовнішній вигляд тривалий час. Для багатьох водіїв використання вій на фари – можливість підкреслити якість та яскравість світіння. Такий аксесуар встановлюють далеко не всі власники авто, але ті, хто вже користувався ним, відзначають його ефективність. Встановлення вій гарантує зменшення забруднення оптики та візуальне її вдосконалення за рахунок зменшення простору між капотом та фарами. Вони дозволяють зменшити засліплюючий ефект, а для деяких моделей характерні протитуманні властивості. В більшості випадків використовуються для покращення екстер’єру.

Вітровики на вікна

Функціональні та стильні аксесуари, які забезпечать комфорт та затишок перебування в салоні авто. Вони є своєрідним бар’єром від потрапляння в авто неприємного запаху та опадів навіть з відкритим вікном. Покращується швидкість та якість циркуляції повітряних потоків. Також вирішують проблему з частим утворенням конденсату на вікнах, покращують якість оглядовості навколишньої території. Сучасні дефлектори виготовлені з надійного матеріалу. Вироби тонкі – це зручно при встановленні, але надійні та міцні, гарантована їх тривала експлуатація за умови правильного монтажу. Кольорова гама вітровиків може бути різною – все залежить від того, це універсальні елементи чи виготовлені для окремої марки авто. Відрізняються вироби і шириною – показник в межах 3-10 см.

Мухобійки

Встановлюються для збереження цілісності лакофарбової поверхні капоту та вдосконалення дизайну. Серед практичних функцій, які виконує: захист від сколів та пошкоджень, зменшення частоти забруднення лобового скла та передньої частини авто. Спеціалісти радять обирати дефлектори для капоту, товщина яких складає 2-4 мм. Для надійного кріплення передбачені спеціальні кронштейни, тому формувати отвори для монтажу не потрібно. Встановлення мухобійки – це і естетика авто: вдосконалення стилю та підкреслення солідності транспортного засобу. Популярні перевірені матеріали для виготовлення дефлекторів такого типу: акрилове скло, пластик, полікарбонат.

Бризковики

Встановивши бризковики, можна не турбуватися про забруднення авто BMW 3 та його пошкодження піском, гравієм. Використання девайсу – це додатковий захист нижньої частини лакофарбової поверхні та зменшення ризику появи слідів корозії. Вигідніше всього обрати комплекти, які складаються з 4 елементів – саме такі набори пропонують часто перевірені виробники автоаксесуарів.

Підбираючи елементи тюнінгу, спеціалісти радять звертати увагу на аксесуари, виготовлені спеціально для певних марок. Це дозволяє встановити їх швидко та просто, не думати про те, що потрібно підганяти форму та розміри виробу.

Голос Сокальщини на GoogleNews