Поради

Типи грилів – головні відмінності

Що може бути смачнішим, ніж м’ясо, овочі та риба, приготовані методом грилювання? Хіба що продукти, приготовлені на власному грилі в колі друзів або сім’ї. Та як вибрати найбільш вдалий варіант гриль-обладнання, щоб облаштувати затишну й атмосферну зону барбекю? Це легко, якщо завітати на сайт компанії Grill Shop https://grillshop.com.ua/ та ознайомитися з асортиментом продукції відомих брендів. За потреби консультанти інтернет-магазину допоможуть визначитися та підібрати техніку, проте варто для початку самостійно розібратися, які є різновиди грилів та чим вони відрізняються один від одного.

Типи грилів – особливості й переваги

На сайті Grill Shop кожен відвідувач може вибрати підхоже обладнання для професійного чи побутового використання. Грилі діляться на такі категорії:

  • Вугільні. Паливом служать дрова та вугілля. Це чудовий вибір для поціновувачів пікніків, кемпінгу та відпочинку на дачі. Гриль можна ставити в будь-якому місці та брати зі собою в подорож, оскільки він не потребує під’єднання до електромережі чи газового балона. Головна особливість обладнання цього типу полягає в тому, що блюда отримують неповторний аромат і смак завдяки пропитуванню димом.
  • Електричні. Така техніка потребує під’єднання до стабільної електромережі, проте її можливо без проблем розмістити у квартирі чи будинку. Сучасні моделі економно споживають електроенергію, відрізняються стильним виглядом і повністю безпечні під час експлуатації. З таким грилем можна насолоджуватися барбекю прямо вдома, нікуди не виїжджаючи.
  • Газові. Ці моделі підходять як для стаціонарного встановлення, так і для використання в походах і на пікніках. Вони працюють завдяки під’єднанню до центральної мережі газопостачання чи від спеціальних балонів із газом. Блюда не отримують аромат диму, проте їжа готується надзвичайно швидко.

Вибираючи гриль, враховуйте свої потреби та бюджет. Якщо ви – професійний майстер грилінгу, не варто економити. Краще придбати потужну багатофункціональну модель, за допомогою якої вдасться швидко приготувати їжу для великої кількості людей. Коли ж ви тільки зрідка вибираєтеся на природу, немає потреби купувати громіздку техніку з безліччю додаткових опцій. Варто придбати компактну модель, яку легко переміщувати з місця на місце та брати зі собою куди завгодно.

Також обладнання для грилінгу поділяється на групи за матеріалами виготовлення. Грилі зазвичай роблять із металу, чавуну, кераміки. Ці матеріали чудово утримують тепло та відрізняються довговічністю.

Голос Сокальщини на GoogleNews