Поради

Як готується ідеальна піца у Львові?

Є багато страв, які хочеться самому приготувати. Це може бути для того щоб порадувати близьких людей або провести приємний вечір з коханою людиною. Наприклад, піца, рецепт якої в кожній сім’ї особливий. Проте для того, щоб вона вийшла дуже смачною, варто користуватись секретами професіоналів. Піца у Львові може бути як приготована самостійно, так і доставлена досвідченими кухарями з Пронто Піца. Проте обов’язково спробувати потрібно обидва варіанти.

Які секрети приготування піци? Та що потрібно про це знати?

Коли люди готують піцу, то їх бентежить декілька речей, бо хочеться з однієї сторони приготувати ресторанну страву, а з іншої сторони не витратити багато грошей. Для того щоб досягнути оптимальних рецептур з вартістю та смаком, потрібно мати певний досвід. Або ж дотримуватись рекомендацій від досвідчених майстрів піци.

До прикладу, коли італійські піцайоло тільки навчаються приготуванню культової страви, то вони використовують саме класичне дріжджове тісто. Це тому що працювати з ним набагато простіше. Воно одразу пухке та м’яке. А найголовніше що таке тісто менше підгорає.

А от працювати з професійним листковим тістом новачкам дуже не радять. Щоб отримати таку тонку скоринку, прийдеться дуже постаратись і зробити не одну спробу.

Також в італійській кулінарній культурі не застосовують відому нам з дитинства качалку для тіста. Для надання правильної форми користуються руками, тому що їм так працювати набагато легше. Спробуйте й ви.

Як позбутись пересихання тіста та зайвої скоринки? Потрібно в такому разі не просто використовувати суттєву кількість начинки, вона ще й має бути обов’язково вологою.

Як не спалити корж у пічі?

Ту форму, в якій будете запікати піцу, перед приготуванням потрібно змастити за допомогою соняшникової і оливкової олії. Це не тільки вбереже вашу піцу від пригорання, також скоринка стане більш рум’яною і хрумкою. Якщо немає олії, можна використати просте вершкове масло.

Обов’язкове правило: додавати начинку на тісто потрібно перед тим як відправити піцу у піч. Якщо тісто не встигне отримати додаткову вологу, тоді не стане слизьким, що дозволить краще пропектись йому.

Як підібрати оптимальну кількість начинки? Це залежить від товщини коржів. Чим він товстіший, тим більше начинки. По товщині начинка та сам корж мають бути приблизно однакові.

Звичайно, що не всі хочуть заморочуватись та переживати, щоб зробити ідеальну піцу. Тому набагато вигідніше замовити зі швидкою доставкою свою улюблену страву в Пронто Піца.

65855901
Голос Сокальщини на GoogleNews

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.