Про освіту

На Яворівщині відбувся захід “Освітянські діалоги- 2023”

14 лютого 2023 року в Івано-Франківській громаді відбулася ділова зустріч керівників відділів освіти громад району “Роль органів місцевого самоврядування у формуванні спроможної освітньої мережі та забезпеченні якісної освіти” в межах реалізації проєкту Яворівської районної військової адміністрації “Освітянські діалоги- 2023” .

У форматі активного діалогу за участі першого заступника голови райдержадміністрації Володимира Дзюньки, голови Івано-Франківської селищної ради Ірина Перун, в. о. начальника відділу освіти, культури, охорони здоров’я, спорту та молоді Оксани Майхер та керівників відділів освіти обговорили актуальні питання розвитку спроможної освітньої мережі, оснащення та покращення освітнього простору в сучасних умовах, дізналися як вирішуються питання доступності, безпечності якісної освіти, супроводу професійного розвитку педагогів, які проєкти освітяни Івано-Франківської громади планують втілювати надалі.

Також присутні мали можливість оглянути укриття у Домажирському та Ясниському ЗЗСО І-ІІІ ст., ознайомитися з новітнім освітнім простором Бірківського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Тараса Шевченка.

Нагадаємо, проект Освітянські діалоги стартував 2022 році з ініціативи Яворівської РВА з метою підвищення управлінської діяльності освітньої галузі району.

Голос Сокальщини на GoogleNews